Ціни на дзвінки в роумінгу між Україною та Польщею обіцяють знизити до рівня, майже як у межах країни

21 октября 2015

Невдовзі дзвінки в роумінгу з мобільного телефону між Україною та Польщею мають здешевшати і становитимуть трохи вище тарифів у межах країни.

Відповідний проект міждержавної угоди про послуги роумінгу в мережах мобільного зв'язку загального користування вже схвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Зазначимо, що з цього питання 27 серпня президент України Петро Порошенко домовлявся в Брюсселі з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером, а 9 вересня – прем'єр-міністр Арсеній Яценюк – під час візиту до Польщі.

"Угода спрямована на створення міжнародного ринку послуг роумінгу між Україною та Республікою Польща на основі максимально можливого наближення тарифів на послуги роумінгу до рівня національних. Документ запроваджує єдиний підхід до регулювання рівня цін на послуги роумінгу та встановлює норми, спрямовані на підвищення прозорості цін і поліпшення обслуговування абонентів у частині надання інформації щодо тарифів для користувачів послуг роумінгу. Окрема увага в угоді приділена вирішенню існуючих проблем у прикордонних районах. Зокрема, документ передбачає проведення низки заходів для запобігання отримання користувачами невиправдано високих рахунків через випадковий роумінг", – говорять у Нацкомзв'язку.

У повідомленні говориться, що зміна стандартів роумінгу в Україні – це один із кроків до євроінтеграції та входження до єдиного європейського телекомунікаційного простору.

Відповідну угоду мають ще затвердити кілька міністерств та відомств.

Залежно від тарифних пакетів та акцій хвилина зв'язку по мобільному телефону з України до Польщі коштує в основному 4-5 грн.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Попит на електромобілі сповільнив зростання і автовиробники перейшли на гібриди 12 мая 2024

Попит на електромобілі сповільнив зростання і автовиробники перейшли на гібриди

У Греції працівника консульства Туреччини засудили за шпигунство 12 мая 2024

Між Грецією та Туреччиною існують давні суперечки та конфлікти, починаючи від розділеного острова Кіпр і закінчуючи правами на розвідку родовищ нафти та газу в Егейському та Середземному морях.

Максим Галкін відреагував на слова Дмитра Гордона про його дружину Пугачову 12 мая 2024

Шоумен українською мовою залишив коментар під дописом інтерв'юера.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше