Огляд електричного автоклава Троян Люкс-14: будова, характеристики, ціна

28 октября 2019

Автоклав – це свого роду скороварка, але вона призначена для приготування не тільки звичайних страв, а й консервації. Такий прилад скорочує необхідний час термічної обробки в деяких випадках в 2 рази. При цьому за допомогою містких автоклавів можна одночасно стерилізувати до 100 банок з домашньої консервацією: тушеним м’ясом, вареням, ікрою.

Автоклав для консервування Люкс-14

Втім, моделі з такою місткістю дуже громіздкі, а тому підійдуть далеко не всім господиням. Ми ж розглянемо домашній автоклав Люкс-14, який буде зручно використовувати навіть в квартирі. Його головний плюс – електричний ТЕН. Детальніше про всі його характеристики та переваги розповів менеджер інтернет-магазину Cropper. Також пропонуємо вам каталог автоклавів для консервування за посиланням https://cropper.com.ua/ua/avtoklavy/

Як працює автоклав Люкс-14: комплектуючі, тип кришки, матеріали

Автоклав представляє собою нержавіючу ємність. Внизу встановлений ТЕН. Збірка здійснюється таким чином, щоб у разі необхідності електричний нагрівач можна було без проблем замінити.

Для того, щоб можна було регулювати інтенсивність нагрівання, передбачений термостат. На ньому можна виставити бажану температуру, і вона буде підтримуватися автоматично.

Автоклав Люкс-14

Оскільки при контакті з електричним нагрівачем банки можуть перегрітися і тріснути, в комплектацію автоклава Троян входить піддон. Завдяки йому, обробка консервації відбувається виключно водою, тобто рівномірно по всій поверхні банки.

Кришка самопіджимна, оснащена додатковою ізоляцією. Силіконова прокладка довговічна, оскільки не тріскається через постійну зміну температури.

У комплекті електричного автоклава Люкс-14 входить градусник, манометр, клапан і ніпель (для створення тиску за допомогою насоса). Всі елементи після застосування знімають. Зберігати їх слід в сухому місці з постійними умовами.

Потужність і місткість автоклава Люкс-14 (виробник Троян)

Троян Люкс-14 – компактний автоклав. ТЕН потужністю 2 кВт. При роботі всередині створюється температура 125ºС. Місткість вказується для півлітрових і літрових банок: 14 і 4 шт відповідно.

Місткість автоклава Люкс-14

В інтернет-магазині Cropper можна купити електричні та вогневі автоклави. Популярністю користується продукція виробників Укрпромтех, Bingo, Троян House Pro, Новогаз, Кроппер. Також в каталозі магазина є коптильні, сепаратори, дистилятори і побутові ректифікатори, які стануть в нагоді на кожній дачі.

Відправка по Україні Новою поштою або через доставку Інтайм. Оплата при отриманні.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати 19 апреля 2024

"Як можна було так опуститись?" Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати Прихильники стверджують, що відповідний результат дав алкоголь і філлери

Експерти пояснили, що таке довідка про безаварійне водіння і кому вона потрібна 19 апреля 2024

Експерти пояснили, що таке довідка про безаварійне водіння і кому вона потрібна

Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років 19 апреля 2024

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше