Jooble: зручний пошук вакансій для вас!

22 февраля 2024

Пошук роботи під час війни має певні особливості – вони полягають у тому, що у багатьох випадках доводиться йти на компроміс, обираючи роботу не за фахом. Так, наприклад, робота промоутером Київ цілком може бути хорошим варіантом для людини будь-якої професійної підготовки, принаймні, як тимчасовий варіант. Найбільше це стосується жителів, переміщених з тимчасово окупованих територій.

Як правильно підійти до пошуку роботи на Jooble?

пошук роботи на Jooble

Отже, як ми вже зауважили, пошук вакансій у нашій країні суттєво змінився. Це сталося через те, що в Україні перестали працювати тисячі установ та підприємств, а роботу втратили сотні тисяч людей. У таких умовах необхідно швидко адаптуватися до існуючих умов, а говорячи конкретно, переглянути підхід до пошуку відповідних вакансій.

HR-фахівці відзначають основні риси ринку праці, що змінився:

  • вакансії закриваються набагато швидше, що збільшує термін пошуку роботи;
  • підвищився рівень конкуренції за рахунок зростання претендентів на кожну відкриту вакансію;
  • міграція з окупованих та прифронтових областей України посилює процеси демпінгу на ринку праці.

З усього вищесказаного слід дійти невтішного висновку у тому, що по-перше, важливо оперативно реагувати на вакансію, а по-друге, за можливості швидко перекваліфікуватися і врівноважити свій емоційний стан. Курси перекваліфікації організують як державні, так і громадські організації. Щодо психологічної допомоги, то її можна легко знайти як в онлайновому режимі, так і в офлайні.

пошук роботи

З чого почати?

Рекомендуємо вам звернутися до сервісу пошуку роботи в інтернеті Jooble, який пропонує клієнтам великий спектр різноманітних форм зайнятості, що дозволить задовольнити різні категорії людей. Так, наприклад, дистанційна робота, або неповна зайнятість допоможе сім'ям з маленькими дітьми, або тим, хто доглядає хворого члена сім'ї, а робота у вечірній/нічний час дасть можливість додаткового заробітку тим, хто працює в денний час.

Крім того, сервіс пошуку роботи Jooble пропонує закордонні вакансії, які допоможуть влаштувати своє життя численним біженцям з України, що виїхали за кордон із дітьми. Так, наприклад, пакувальник вакансії передбачає не тільки роботу з упаковки біжутерії та прикрас Victoria's Secret у Польщі, а й безкоштовне житло. Приступаючи до пошуку роботи, варто пам’ятати, що ваша доля у ваших руках, то ж не треба покладатися на обставини, а діяти самостійно. Запевняємо, що при такому підході на вас рано, чи пізно чекає успіх, оскільки, як відомо, кількість неодмінно переходить в якість. Час діяти!

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали, як змінилася співачка Камалія від початку кар'єри 18 сентября 2024

Камалія завжди демонструвала яскраві образи

Експомічника президента Сергія Шефіра бачили в Мілані коло 5-зіркового готелю. Фото 18 сентября 2024

Минулого вікенду колишнього першого помічника президента Зеленського, Сергія Шефіра бачили біля 5-зіркового готелю "Principe di Savoia" у Мілані.

Зірка "Гаррі Поттера" зʼявиться в новому сезоні "Бріджертонів": яку роль їй відвели 18 сентября 2024

Зірка "Гаррі Поттера" зʼявиться в новому сезоні "Бріджертонів": яку роль їй відвели Головна лиходійка сезону не даватиме спокою усім

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше