Pin-Up Global: головне про екосистему

27 февраля 2024

Pin-Up Global – це амбітна екосистема незалежних компаній, залучених до життєвого циклу різних розважальних продуктів. Наразі структура екосистеми складається з декількох сегментів, за діяльністю яких можна слідкувати в соцмережах, а саме на офіційній сторінці Pin-Up Global в Instagram. В статті ми розглянемо, як саме працюють окремі сегменти екосистеми.

Банер екосистеми Pin-Up Global

З яких сегментів складається Pin-Up Global

Pin-Up Global нараховує вісім незалежних сегментів, в яких разом працює більш ніж 2000 співробітників. Екосистема представлена в 7 країнах, серед яких Україна, Казахстан, Польща, Перу, Вірменія, Індія та Кіпр.

Розглянемо деякі сегменти екосистеми прямо зараз:

  • PIN-UP.TECH. Це напрямок до якого входять IT-компанії. Він створює продукти високої якості, а також забезпечує компанії екосистеми інфраструктурною підтримкою. Команда сегмента налічує 380+IT-спеціалістів, з яких понад 60 golang-розробників. 
  • PIN-UP.BUSINESS. Сегмент, який орієнтований на аутсорсинг та розвиток бізнесу з нуля. Його основні напрямки: стратегічне планування, вдосконалення операцій, підбір та управління персоналом, а також вирішення юридичних, фінансових та адміністративних питань.
  • PIN-UP.CRM. Основна місія сегмента вибудовування якісних, довгострокових зв'язків із клієнтом, створення всіх умов, щоб використання ресурсу стало комфортним та зручним, а також надання найкращого сервісу споживачеві. Величезна команда з понад 900 фахівців невдовзі вийде на ринки Індії, ОАЕ, Філіппін та Узбекистану.
  • PIN-UP.TRAFFIC. Напрямок, який забезпечує якісним, окупним трафіком продукти та сервіси замовників на міжнародних ринках, де вони знаходяться. Понад 100 професіоналів розробляють найкращі рішення для просування внутрішніх та клієнтських проєктів.
  • PIN-UP.CARE. Ініціативи даного напрямку сприяють сталому розвитку компаній екосистеми та надають підтримку суспільству в соціальній, економічній та екологічній сферах.
  • PIN-UP.INVESTMENTS. Цей сегмент займається інвестиціями в проєкти та продукти у сфері гемблінгу, трафіку, розробки ПЗ, AI, обслуговування клієнтів, платіжних систем, рекламні платформи, арбітражні команди завдяки ресурсам та діяльності екосистеми.

Кожен сегмент працює незалежно та має свободу в реалізації запланованих цілей. Це дозволяє екосистемі забезпечувати комфорт кожному співробітнику та оптимізувати всі робочі процеси.

Висновок 

Підсумовуючи можна сказати, що екосистема Пін-Ап має унікальний досвід на ринку. Кожний її сегмент працює, перш за все, на благо спільної справи. Якісний продукт та комфорт клієнтів — основна мета компаній Пін Ап Глобал. Екосистема розвивається та вдосконалюється щодня і не зупиняється на досягнутому.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Швеції мігрантам платитимуть $34 000 за виїзд з країни 18 сентября 2024

Ті, хто залишає країну, зможуть отримати виплату розміром у 350 тисяч шведських крон, починаючи з 2026 року.

У Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі 18 сентября 2024

Вогонь охопив понад 450 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі постраждали шестеро співробітників МНС.

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті 18 сентября 2024

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті. Відео Гуморист іронічно пожартував над мораллю жінки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше