Що таке веб-аналітика і навіщо вона потрібна?

9 января 2024

На сьогоднішній день успішне ведення бізнесу практично неможливе без створення в Мережі оптимально розробленого сайту компанії, який покликаний просувати товари і послуги шляхом залучення та інформування потенційних клієнтів. До того ж, якщо не використовувати веб-аналітику, сайт не зможе виконувати поставлені перед ним завдання. Такий вид аналітики допомагає отримати повну інформацію про ефективність ресурсу, його відвідуваність, контингент користувачів, яким цікавий сайт, тощо.

Професійне налаштування веб-аналітики допомагає виявити як найбільш популярні сторінки сайту, так і ті, які практично нікого не зацікавили, визначити ефективність того чи іншого виду реклами, з'ясувати географію відвідувачів, найактивніший часовий проміжок відвідування та багато іншого. На підставі отриманих даних власники бізнесу можуть перебудувати структуру сайту, режим наповнення його новим контентом та виробити максимально ефективну стратегію СЕО-оптимізації.

Які цілі веб-аналітики?

Найголовнішим завданням веб-аналітики є допомога сайту не тільки в просуванні в ТОП-позиції пошукових систем, але і в утриманні цих позицій. Отримана в результаті аналізу інформація дозволяє виробити оптимальну стратегію роботи бізнес-ресурсу та зробити його максимально ефективним і привабливим для клієнтів, як уже існуючих, так і потенційних.

Веб-аналітика допоможе:

  • сформувати ключі;
  • зорієнтувати написання максимально робочого контенту;
  • організувати ефективну рекламу;
  • наростити масу активних посилань;
  • позбутися сайтів-«вампірів», які даремно викачують кошти, приносячи негативний ефект.

Всі ці заходи призведуть до підвищення ефективності вашого бізнесу і зроблять проект комерційно успішним.

Хто може зробити це для вас?

Рекомендуємо вам скористатися послугами професіоналів, які пропонує компанія PerfoMax. Веб-аналітика, налаштована фахівцями компанії, надасть можливість збору в одному місці інформації з усіх онлайнових бізнес-платформ, а конкретніше – з сайтів, рекламних акаунтів Google, Фейсбуку та інших популярних ресурсів.

Для збору подібної інформації використовується такий надійний і безпомилковий інструмент, як Google Analytics, що дозволяє не лише налаштувати збір даних, а й візуалізувати їх у зрозумілі для кожного користувача звіти. Таким чином вирішується основне завдання – побудова наскрізної аналітики, яка здатна відстежити шлях вашого потенційного клієнта, починаючи з першого його заходу на сайт і закінчуючи купівлею вашого товару, або замовленням вашої послуги.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі 18 сентября 2024

Вогонь охопив понад 450 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі постраждали шестеро співробітників МНС.

Хіменес-Браво зворушив поповненням своєї собачої зграї. Відео 18 сентября 2024

Ось таке диво тепер живе у Ектора Хіменеса-Браво

Інсайдери пояснили, чому Лопес та Аффлек знову засвітилися разом і що тепер буде з розлученням 18 сентября 2024

Американська (колишня?) зіркова пара, Дженніфер Лопес та Бен Аффлек днями спантеличили своїх шанувальників, з'явившись на публіці разом, хоча заяву про їхнє розлучення вже кілька тижнів як подано офіційно.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше