Медики констатують: небезпечний для життя вірус масово вражає дітей

10 июня 2018

Загрозу становить цитомегаловірус (ЦМВ), який вважається летальним. Кожного дня у Великобританії його діагностують у двох дітей.
Це вірус, який здатен нашкодити людині будь якого віку. Якщо ЦМВ потрапив до організму, він продовжує паразитувати в ньому до смерті людини.

Хворобою ризикують захворіти люди зі слабкою імунною системою, трансплантованими органами таті, хто пройшов курс хіміотерапії. В більшості випадків для людини паразитування вірусу проходить непомітно, вона може навіть не здогадуватись про його існування.

Шляхи передачі вірусу: тісний контакт з інфікованим, обмін біологічними рідинами, в тому числі грудним молоком. Симптоми зараження ЦМВ: хворобливий стан, утомлюваність та висока температура.

Наразі вірус набув широкого розповсюдження у Великобританії. Красномовний випадок, коли дитина народилась лише на 30 тижні виношування та мала вагу менш ніж 1 кг. Через місяць після у новонародженого медики діагностували цитомегаловірус.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Правильне та безпечне застосування бандажу на коліно 15 апреля 2024

Бандаж на коліно – це не тільки засіб для захисту та підтримки, але й важливий компонент підтримки активного способу життя. При виборі відповідного бандажа важливо враховувати його тип та мету використання, щоб забезпечити максимальну ефективність та комфорт

Настя Каменських показала свої фото з Іспанії. Фото 14 апреля 2024

Співачка Настя Каменських похизувалася перед підписниками образом, у якому позувала перед камерами на червоній доріжці премії Los40 у Іспанії.

Лікарка дала три прості поради для очищення легень 14 апреля 2024

Ось кілька простих порад, які допоможуть вам очистити легені та створити комфортне середовище власного дому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Віталя  
Віталя

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше