Чим краще накрити ліжко в спальні?

27 февраля 2024

Спальня – унікальне приміщення у квартирі, яке має одночасно демонструвати високий рівень затишку у поєднанні з функціональністю. Центральним місцем спальні, звичайно, є ліжко. Воно має бути досить просторим, мати зручний ортопедичний матрац та ергономічні подушки. Крім того, вдень спальне місце має бути акуратно застелене і не випадати із загальної дизайнерської картини кімнати.

Чому віддати перевагу в якості покривала?

Багато хто вибирає пишні покривала, щедро оформлені воланами та рюшами, у стилі французьких королів. Що ж, таке покривало можна вважати ошатним, але не функціональним. Навіть якщо ви захочете прилягти вдень на ліжко, то точно передумаєте, оскільки, по-перше, не захочете м'яти пишні оборки, а по-друге, лежати на слизькій синтетичній тканині  не дуже приємно.

Рекомендуємо вам в якості покривала використовувати пледи на ліжко, оскільки вони і виглядають ошатно, і на дотик приємні. Крім того, в прохолодний зимовий вечір у такий плед можна затишно завернутися, щоб, наприклад, почитати книгу, або подивитися захоплюючий серіал.

Як вибрати плед?

При виборі відповідного варіанту, необхідно взяти до уваги такі параметри:

1. Матеріал виготовлення. Цей параметр можна вважати одним із основних. Всі пледи можна умовно поділити на три великі групи:

  • синтетичні пледи (фліс, мікрофібра, акрил, віскоза тощо) хороші в тих випадках, коли ви, в основному, плануєте використовувати їх, як покривала. Такі вироби не накопичують пилу, добре перуться, не втрачають первісного вигляду протягом тривалого часу, ошатно виглядають і коштують недорого. На таких покривалах можна сміливо валятися вдень, не боячись завдати їм шкоди;
  • натуральні пледи (бавовна, шерсть) можна вважати універсальним варіантом, оскільки вони і на ліжку виглядатимуть органічно, і зігріють вас холодними зимовими вечорами. Натуральні пледи відмінно пропускають повітря, мають приємну фактуру і мають невелику вагу, що дозволить взяти їх із собою в поїздку;
  • пледи з комбінованого волокна – це дає можливість успішно поєднувати як переваги синтетики, так і переваги натуральних матеріалів.

2. Розмір. Вибираючи плед в якості покривала на ліжко, необхідно врахувати розміри та конструкцію ліжка, тобто, чи є у нього спинки, як розташовано матрац і т.д. Це потрібно для того, щоб плед закривав ліжко з усіх боків, але не мав би зайвого запасу довжини і ширини.

3. Забарвлення і фактура. Тут все просто: колірна гама має гармоніювати з інтер'єром спальні. Щодо фактури, то вона може бути найрізноманітнішою – пледи можуть бути плетеними, тканими і нетканими. У каталозі інтернет-магазину tale.com.ua ви зможете підібрати не тільки плед для вашої спальні, але й домашній текстиль:

  • постільну білизну;
  • рушники;
  • ковдри та покривала;
  • халати та багато іншого.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори 8 сентября 2024

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори Нейтральні відтінки особливо актуальні восени

Принц Вільям підкорив мережу оновленим іміджем. Фото 7 сентября 2024

Британський принц Вільям, здається, вподобав імідж брутального й розслабленого чолов’яги, який продемонстрував у вітальному ролику з нагоди Олімпійських ігор, на початку серпня.

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась 7 сентября 2024

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась. Усі подробиці і фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Невропатолог 0.3
Невропатолог

Отзывов: 1

7 пологовий  
7 пологовий

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше