Стартова й фінішна штукатурка: для чого використовуються та чим відрізняються обидва види сумішей?

26 февраля 2024

У переважній більшості житлових будинків та інших видів будівель для оздоблення стін використовується штукатурка. Це проста надійна технологія, що дає змогу вирівняти дефекти поверхні та створити ефектне покриття. Крім стандартного цементно-піщаного чи вапняного розчину часто  гіпсова стартова й фінішна штукатурка. Купити в Україні їх можна в будь-якій спеціалізованій торговельній точці. У величезному асортименті вони представлені і в інтернет-магазині компанії Околоремонта. Тут ви знайдете фірмову продукцію кращих сучасних виробників за доступними для покупців цінами.

стартова й фінішна штукатурка. Купити в Україні

Для чого використовуються і якими характеристиками відрізняються фінішна й стартова штукатурка з каталогу інтернет-магазину Околоремонта?

Насамперед, у цих матеріалів свої специфічні завдання. Так, стартова шпаклівка застосовується для первинної обробки стін. З її допомогою створюється щільне довговічне надійне покриття, по якому наноситься вже фінішний шар. Він забезпечує декоративність створюваного шару. Крім того, обидва матеріали, які продаються у вигляді порошку або готової суміші, відрізняються й іншими характеристиками. Зокрема, стартова й фінішна штукатурка, замовити онлайн які можна в інтернет-магазині компанії Околоремонта, мають такі властивості:

  • Стартова штукатурка. Цей матеріал має більш грубу фактуру. У його складі можуть бути присутніми досить великі фракції типу піску. Завдяки цьому забезпечується довговічність одержуваного покриття. Швидкість висихання стартової штукатурки коротша, ніж фінішної. Завдяки цьому його шар можна наносити більш товстий. І саме покриття виходить щільним, міцним, але добре вентильованим і паропроникним. Після завершення шпаклювання необхідно провести зачистку нанесеного шару і бажано його прогрунтувати. Причому рекомендується купити стартову й фінішну штукатурку, а також грунтівку одного виробника. 

  • Фінішна штукатурка. Цей матеріал має більш пластичну і гладку фактуру. У його складі відсутні великі фракції. Завдяки цьому забезпечується гладкість і рівномірність одержуваного покриття. Швидкість висихання фінішної штукатурки триваліша, ніж стартової. Адже це покриття забезпечує декоративність оздоблення і наноситься тонким шаром. Фінішна штукатурка після повного висихання теж потребує обробки наждачним папером або спеціальною сіткою з дрібною фракцією. Після видалення пилу рекомендується обробити покриття якісною ґрунтовкою. Знову ж таки, варто робити вибір на користь матеріалу одного виробника.

Рекомендуємо вам стартову й фінішну штукатурку купити недорого в інтернет-магазині компанії Околоремонта. Тут ви знайдете продукцію виключно кращих сучасних виробників. Фахівці магазину допоможуть вибрати варіант, що відповідає вашим завданням. Це може бути штукатурка для нанесення по цеглі, бетону, каменю. Крім гіпсової, можна також вибрати більш традиційні цементні та вапняні розчини. 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кремль відреагував на можливий замах на Трампа 16 сентября 2024

У США загострюється боротьба між політичними конкурентами і різні методи задіяні, зазначив Дмитро Пєсков.

Даша Астаф'єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка 16 сентября 2024

Ексспівачка та ведуча Даша Астаф'єва показала ніжні фото у квітах та поділилася, про що думає жінка.

Наталка Денисенко поділилася бекстейджем спокусливої фотосесії зі своїм чоловіком, військовим та актором Андрієм Федінчиком 16 сентября 2024

Акторка Наталка Денисенко, яка не соромиться публікувати свої гарячі фото, і Instagram поділилася бекстейджем спокусливої фотосесії зі своїм чоловіком, військовим та актором Андрієм Федінчиком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше