Готові модульні будівлі та конструкції від компанії «ТрансМодульБуд»

25 апреля 2024

Потреба в модульних будівлях і конструкціях, які можна швидко виготовити, зростає щодня. Такі модулі потрібні на будівельних майданчиках, на дачних ділянках, на військових блокпостах, на базах відпочинку та й просто серед міста, як-от модульні кав’ярні. Модульні конструкції легко транспортувати, що робить їх універсальними та зручними для використання в різних місцях та ситуаціях.

Що пропонує компанія «ТрансМодульБуд»

Модульні конструкції від ТрансМодульБуд використовують у різних галузях, адже завдяки власній виробничій базі фахівці компанії мають можливість виготовляти модулі для будь-яких потреб і будь-якої складності.

Компанія ТрансМодульБуд пропонує:

  • пости для охорони;
  • офісні модулі та побутівки;
  • житлові модулі;
  • дачні будиночки;
  • модульні душові, лазні, санвузли та ін.

Якою б не була потреба — замовити будиночок для відпочинку, виготовити мобільний офіс чи побутівку для персоналу, з цим можна звернутися у ТрансМодульБуд. За 15 років роботи фахівці компанії стикалися з різноманітними завданнями та успішно втілювали їх у життя, що підтверджують фото реалізованих проєктів.

Технологія виробництва та матеріали

Офіс, побутівка чи місце для відпочинку на природі в модульній будівлі може бути цілком комфортним, адже в такій конструкції все ретельно продумано. До того ж такий модуль вогнестійкий, міцний і довговічний, чудово зберігає тепло. Модульні конструкції за потреби комплектуються інженерними системами, водопостачанням, вентиляцією.

Основа модульної будівлі — металевий або дерев’яний каркас. Для зовнішнього оздоблення модулів замовнику пропонується широкий вибір матеріалів, включаючи профнастил, металевий або пластиковий сайдинг, дерев'яну вагонку, металеві вальцьовані панелі та панелі з алюмінієво-композитного матеріалу (АКП). Щоб у будівлі було тепло взимку та прохолодно влітку, використовується утеплювач мінеральна вата.

Враховуючи побажання замовника, усередині модульна будівля оздоблюється різноманітними матеріалами, серед яких вологостійка плита ОСБ, ЦСП плита, ПВХ панелі, ламіноване ДСП, а також дерев'яна та пластикова вагонка. За потреби встановлюються металопластикові вікна, металеві вхідні двері та міжкімнатні двері.

Компанія ТрансМодульБуд пропонує широкий вибір типових проєктів у своєму каталозі продукції. Доставка габаритних і негабаритних модулів здійснюється по всій Україні: вартість залежить від розмірів модуля та місця призначення.

Зв’яжіться з менеджером ТрансМодульБуд, щоб замовити прорахунок, дізнатися більше про матеріали та термін виробництва необхідної конструкції.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

F-16 в Україні: у Повітряних силах ЗСУ розповіли про перший бойовий політ 4 мая 2024

F-16 в Україні: у Повітряних силах ЗСУ розповіли про перший бойовий політ

Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "заразила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії 4 мая 2024

Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "запліднила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії Артист бачить тут причинно-наслідковий звʼязок

5 правил здорової спини: поради від невропатологині 4 мая 2024

Спина – це основа, каркас і стрижень здоров'я людини. І не всі знають, що сон, дихання, робота мозку, активність і життєздатність можуть залежати від стану хребта.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше