Накладні раковини: особливості та їх вибір

24 июня 2024

Накладні умивальники популярні в ванних кімнатах, де невелика площа. Чашу встановлюють на стільницю, під якою ховається зручний простір: комод, шафки або відкриті полиці. На них зазвичай укладають миючі засоби та рушники, тому найчастіше меблі закривають.

Особливості накладних умивальників 

Накладна раковина дуже актуальна на сьогодні та розповсюджена серед звичайних споживачів. Інтерес українських покупців і бажання придбати такий виріб в основному викликаний функціональністю і оригінальністю дизайну пристрою, який кріпиться до стільниці або тумбочки. Ніяких спеціальних підставок не потрібно. Використовуючи таку раковину у ванній, ви зможете заощадити місце і зручно розмістити все, що вам необхідно (рушники, пральний порошок і косметику можна розмістити в шафі під стільницею).

Крім того, накладні раковини для ванної включають в себе:

  • Різні форми (в Україні ви можете купити стільницю будь-якої форми: овальну, круглу або квадратну).
  • Стилістичний дизайн (накладні вироби легко впишуться як в ретро, так і в сучасні інтер'єри).
  • Матеріали для виготовлення (ті, хто хоче купити недорого, можуть виготовити вироби з класичного фаянсу, скла, акрилу, мармуру тощо).
  • Можливість купити накладну сантехніку дійсно дешева (хоча ціна безпосередньо залежить від використовуваного матеріалу).

Як вибрати накладний умивальник?

При виборі накладного умивальника для ванної кімнати одним з головних критеріїв вибору має бути відповідність інтер'єру. Такий умивальник повинен відповідати як за формою, так і за кольором. Широкий вибір варіантів дозволяє легко підібрати щось ідеальне для будь-якого стилю кімнати.

З точки зору корисності цього матеріалу, то при обмеженому бюджеті кераміка завжди є хорошим вибором - вона доступна в безлічі форм і кольорів. Іншим варіантом є, наприклад, акрилові раковини, які також відрізняються малою вагою і вимагають менше зусиль для очищення. Не забувайте, що накладна раковина у ванній кімнаті повинна повністю спиратися на стільницю - це єдиний критерій з точки зору форми і розміру.

Якщо ви купуєте накладну раковину з важких матеріалів, таких як камінь або скло, не забудьте використовувати відповідну стільницю. Якщо виріб дуже важкий, можливо, вам доведеться замовити спеціальну стільницю. Також пам'ятайте, що за раковинами, прикріпленими до стільниць зі скла або каменю, може бути складніше доглядати через властивості цих матеріалів.

Також потрібно звертати увагу на те, якщо раковині необхідно займати весь вільний простір на стільниці, краще вибрати модель зі змішувачем, встановленим в ній. Якщо у вас велика стільниця або змішувач встановлений безпосередньо на стіні, то підійде інший варіант мийки.

Також зверніть увагу, що накладна раковина повинна бути сумісна зі змішувачем. Наприклад, використання скляної накладної раковини і високого крана може призвести до розбризкування води. Тому необхідно придбати накладну раковину, яка поєднується зі змішувачем з ретельно підібраними сумісними характеристиками.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США на оборонному заводі стався вибух 4 июля 2024

Вибух стався на заводі General Dynamics Ordnance and Tactical Systems в Камдені, приблизно за 138 кілометрів на південь від Літл-Рока.

У Франції скоєно напад на представницю уряду 4 июля 2024

Речниця уряду не постраждала, але член її команди був доставлений до лікарні зі зламаною щелепою.

Кандидат у президенти США засмажив та з'їв собаку 4 июля 2024

Кандидат в президенты США Роберт Кеннеди-младший, считающийся одним из главных соперников Трампа и Байдена, сфотографировался с жареной собакой в руках. Снимок опубликовало издание Vanity Fair.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше