Садові гойдалки – затишний елемент садового дизайну

25 апреля 2024

Кожен власник садової ділянки неодмінно дбає про те, щоб створити в цій зеленій зоні особливий затишок і комфорт для сімейного відпочинку. У комплексний план садового дизайну можуть входити багато елементів, серед яких і зручні лавки зі столом для пікніків, і мангал, і альтанка тощо.

садові гойдалки

Скажіть, а ви випадково не забули про таку важливу опцію садово-паркового дизайну, як садові гойдалки? Ні, ми зовсім не маємо на увазі хитку дешеву конструкцію, яку потрібно збирати перед початком теплого сезону і розбирати по його завершенню, і яка навряд чи прослужить вам довше за пару-трійку років. Йдеться про міцний, зручний та якісний виріб з металу компанії ПК «Вогонь», який до того ж виглядає просто розкішно.

Який вибір садових гойдалок пропонує компанія?

В залежності від розміру та загального стилю оформлення вашої садової ділянки, складу сім'ї та ваших смакових уподобань, ви можете в каталозі компанії вибрати гойдалки від виробника в найбільш прийнятному для себе варіанті:

  1. Гойдалка «Дубаї». Шедевр, що складається зі станини, виконаної з ажурного металу, і гойдалки, що оснащена зручними дерев'яними підлокітниками, на які можна ставити, наприклад, келихи з прохолодними напоями. В якості додаткової зручності додамо, що сидіння гойдалок може повністю розкладатися, утворюючи повноцінне спальне місце. Для захисту від опадів виріб обладнаний легким дахом із полікарбонату;
  2. Гойдалка «Казка». Дана модель призначена дітям – вона має дві окремі гойдалки у вигляді стандартних сидінь, і пісочницю, яка принесе вашим малюкам додаткове задоволення. До речі, гойдалка цілком здатна витримати і дорослих, якщо вони захочуть згадати дитинство;
  3. Гойдалка «Роза» та «Емір» – це вже практично повноцінні альтанки з металевого мережива, виконані у дещо різному стилі.

садові гойдалки

Як ви можете судити самі, вибрати є з чого. Всі гойдалки відрізняються високою міцністю, оскільки виконані з досить товстої листової сталі та металевих труб. Від корозії металеві конструкції надійно захищені полімерним покриттям, так що вони можуть сміливо зимувати просто неба. Для комфорту користувачів передбачена можливість регулювання кута нахилу спинок гойдалки та наявність м'яких подушок, які укладаються на сидіння та спинки.

Рекомендуємо вам на завітати на сайт компанії «Вогонь» за посиланням: firednepr.com і детальніше ознайомитися з технічними характеристиками гойдалок і особисто переконатися в їх чудових естетичних якості, завдяки яким вони гарантовано стануть улюбленим місцем відпочинку ваших домочадців та друзів.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, хто з дітей Тома Круза є його улюбленцем і що про нього відомо 5 мая 2024

Американський актор Том Круз не спілкується зі своєю рідною донькою від акторки Кеті Холмс, 18-річною Сурі, однак підтримує міцний зв'язок з прийомними дітьми, Беллою та Коннором. Особливо із сином у Тома тісні стосунки.

На вітрогенератори у Німеччині почали ставити дерев'яні лопасті 5 мая 2024

На вітрогенератори у Німеччині почали ставити дерев'яні лопасті

У Києві п’яний водій на швидкості з’їхав у кювет: машина перекинулась, є постраждалий 4 мая 2024

У Києві п’яний водій на швидкості з’їхав у кювет: машина перекинулась, є постраждалий. Фото Зловмиснику, зокрема, загрожує до трьох років в’язниці

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше