Як обладнати ванну кімнату?

12 апреля 2023

Багато хто після переїзду в нову квартиру, або після завершення ремонту у старій, задаються питанням на тему, як правильно підібрати меблі для ванної кімнати. Дійсно, ванна є особливим приміщенням, обладнати яке максимально раціонально, зручно та естетично буває часом не так вже й просто. По-перше, в будинках старої забудови санвузли зазвичай робили дуже маленькими, і в подібних випадках дизайнерам буває дуже складно розвернутися на всю міць свого таланту. А по-друге, специфіка ванних кімнат така, що основний наголос припадає на сантехніку, а не на меблі, що при цьому не означає того, що останні не потрібні.

меблі для ванної кімнати

Які вимоги висуваються до меблів для ванної кімнати?

Ванна кімната – приміщення, в якому постійно зберігається підвищена вологість, а також відбуваються перепади температури повітря. А це означає що меблям для даного приміщення повинні бути притаманні певні якості, тобто вони мають:

  • витримувати температурні перепади;
  • мати стійкість до підвищеної вологості;
  • бути стійкими до хімічних та механічних пошкоджень;
  • відрізнятися простотою в експлуатації та високими санітарно-гігієнічними властивостями.

Оптимальні меблі для ванної повинні мати особливу фурнітуру - краще віддавати перевагу хромованим металевим ручкам, кріпленням та елементам декору, які на відміну від позолочених та пластмасових елементів будуть довше та краще зберігати товарний вигляд. Крім того, необхідно переконатися в тому, що матеріал, з якого виготовлені меблі, не набухне від вологи, як це зазвичай трапляється, наприклад, з ДСП.

меблі для ванної

Які меблі доречні у ванній?

В залежності від площі приміщення ванної кімнати, ви можете придбати:

  • пенали різномантної конфігурації;
  • тумби під умивальник, яки можуть бути місцем зберігання побутових дрібниць та одночасно маскувати сантехнічні конструкції;
  • навісні шафи для зберігання косметичних засобів та предметів особистої гігієни - вони можуть мати дзеркальні дверцята, що допоможе заощадити місце та не купувати окремого настінного дзеркала;
  • комоди - дуже корисний предмет для зберігання банного текстилю, але вони доречні тільки для великих ванних кімнат;
  • дзеркала – тут, як кажуть, коментарі зайві.

Найкраще підбирати меблі комплектом, щоб усі предмети гармонійно поєднувалися між собою. На сайті компанії MDDGroup https://moidodir.com/mebli-dlya-vannoyi ви можете підібрати всі необхідні меблі з сертифікатами якості для ванної з гарантією 36 місяців.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

Киянин розповів, як врятував водія фури у Києві, якому стало погано за кермом 5 октября 2024

"Голова звисала з вікна": киянин розповів, як врятував водія фури у Києві, якому стало погано за кермом. Відео Уважність та навички юнака допомогли запобігти трагедії

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту 5 октября 2024

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше