Як вибрати варильну поверхню?

28 апреля 2023

Багато господинь із задоволенням перейшли до використання замість традиційної кухонної плити окремі модулі – варильні поверхні та духовки. Такі модулі німецької компанії Miele дають можливість оптимально вбудувати їх у кухонні меблі, а якщо, наприклад, немає потреби в духовці, то можна обійтися однією варильною поверхнею.

Що врахувати під час вибору?

Сучасні варильні поверхні відрізняються великою різноманітністю, тому для вибору потрібної моделі необхідно враховувати кілька важливих параметрів. Всі пристрої можна розділити на три великі групи:

  • газові;
  • електричні;
  • індукційні.

1. Газові варильні поверхні. Такі поверхні можна вважати найбільш економічними, але при цьому вони потребують підключення до газових магістралей, що створює певні обмеження. Причому деякі моделі можна підключати до газових балонів, хоча в умовах багатоквартирних будинків таке неможливо. Газові поверхні швидко і рівномірно нагрівають посуд, економно витрачають газ і прості в експлуатації, але мають обмежений функціонал. Гарний вибір цих поверхонь можна отримати на shop.miele.ua.

Газові варильні поверхні

2. Електричні варильні поверхні. Вони можуть мати конфорки з різним типом нагріву – спіральним чи Hi-light. Другий варіант є сучаснішим, т.к. заснований на використанні стрічкових нагрівальних елементів, які укладені набагато щільніше, ніж спіралі в металевих млинцях, так що нагріваються набагато швидше. Щоправда, і припинити нагрівання швидко не вийде. Втім, варильні поверхні електричні мають суттєвий недолік – їх не можна використовувати за відсутності електрики.

Електричні варильні поверхні

3. Індукційні варильні поверхні. Даний тип нагріву характерний тим, що теплова енергія від нагрівального елемента передається не поверхні панелі, а посуду. Такі варильні поверхні найбільш безпечні і можуть похвалитися широким функціоналом і високим коефіцієнтом корисної дії, щоправда, для них потрібно купувати спеціальний посуд, оскільки звичайний не підійде.

магазин техніки MIELE

Крім типу варильних поверхонь, широкий вибір яких пропонує магазин техніки MIELE, важливо звернути увагу на те, з якого матеріалу виготовлена робоча поверхня панелі. Тут є три варіанти:

  • емальована сталь – легка у догляді, жароміцна, стійка до пошкоджень, але не застрахована від появи сколів, які можуть з часом покриватися іржею;
  • нержавіюча сталь – ефектно виглядає, жароміцна, але вимагає делікатного догляду, оскільки не «любить» абразивних засобів;
  • загартоване скло та склокераміка – дуже ефектно виглядає, проста у догляді, але від удару твердим предметом можуть з'являтися тріщини та відколи, а від випадково розсипаного цукру можуть залишатися плями та дрібні подряпини.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше