Як правильно обрати футбольні «сороконіжки»?

10 апреля 2024

Футбол –  інтернаціональний вид спорту, який об'єднує практично всіх, оскільки важко знайти тих, хто хоча б не знав, у чому полягає сенс гри і як у неї грають. Причому, крім захоплюючих моментів, пасів і голів, футбол відрізняється високим ступенем травматичності, так що гравцям потрібне надійне та якісне екіпірування. Інтернет-магазин футбольних товарів https://footballmall.com.ua/ пропонує всі види зручного екіпірування, в тому числі спеціальне взуття.

Як правильно обрати футбольне взуття?

Найбільш універсальним взуттям для гри у футбол фахівці вважають так звані «сороконіжки» – спеціальні кросівки із шипованою гумовою підошвою. Вони ідеально підійдуть, як для гри і на ґрунті, так і на штучному газоні та низькій траві. У цьому взутті ноги не прослизатимуть по поверхні, що в рази знижує ймовірність отримання травми.

«Сороконіжки» оснащені дрібними гумовими шипами, що мають відмінну амортизацію і забезпечують надійне зчеплення з поверхнею покриття. Спортсменам, які з настанням весни переходять із спортивних залів на відкриті майданчики, нагадуємо, що необхідно вчасно подбати про придбання відповідного взуття із шипованою підошвою для гри на ґрунті, чи траві.

Існують також інші види футбольного взуття: футзали та бутси. Перший варіант призначений для гри на твердому підлоговому покритті – паркеті, бетоні тощо, а бутси з потужними шипами використовуються для гри виключно на траві.

Сороконіжки

Основні характеристики «сороконіжок»

При виборі цього виду футбольного взуття слід звернути увагу на деякі важливі опції:

1. Матеріал виготовлення. Багато якісних моделей виготовляються зі шкірозамінника, який на сьогоднішній день мало в чому поступається натуральній шкірі. При цьому фахівці вважають, що гідної альтернативи виробам з натуральної шкіри, особливо шкіри кенгуру, все-таки немає. Тому експерти рекомендують заплатити дорожче, але купити «сороконіжки» з натурального матеріалу, які вам довго прослужать;

2. Дизайн та забарвлення. Тут вибір залежатиме виключно від ваших естетичних та смакових уподобань. Мабуть, більш практичними можна вважати «сороконіжки» темних тонів, оскільки під час гри на ґрунті, або трав'яному покритті, взуття швидко стає брудним. Але якщо яскраві ошатні тони та креативний дизайн кросівок вам додадуть настрою, то чому б не купити саме такі?

Сороконіжки

Як правильно вибирати футбольне екіпірування в інтернет-магазині Football Mall?

Насамперед, потрібно правильно визначити розмір взуття – як це правильно зробити, ви можете прочитати на сайті футбольного магазину. Спортивне взуття не повинно здавлювати стопу, водночас неприпустимо, щоб воно було занадто просторим. Вивчаючи каталог, радимо звернути увагу на такі параметри:

  • особливості бренду;
  • якість матеріалів та фурнітури;
  • призначення;
  • колір, дизайн, логотип;
  • ціна.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Google вбудує в Android «фекальну кнопку» - це урізноманітнить телефонні розмови 2 мая 2024

Google вбудує в Android «фекальну кнопку» - це урізноманітнить телефонні розмови

Лечение в Турции для иностранцев 2 мая 2024

Experts Medical предоставляет доступ к ведущим врачам в Турции, стране, которая завоевала репутацию одного из ведущих центров для лечения самых сложных заболеваний

Різатдінова згадала, як її називали "сірою та нецікавою" 2 мая 2024

Призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Ганна Різатдінова останнім часом відверто зізнається в своїх комплексах і щосили намагається їх подолати.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше