Коли необхідна консультація психолога?

9 апреля 2024

Останнім часом з цілком зрозумілих причин практично все населення України живе у постійному стресі. При цьому важливо враховувати, що цей стрес накладається на особисті проблеми, які існують у багатьох людей. В результаті підвищені нервові навантаження призводять до небажаних, а часом і важких наслідків, таких як розвиток нав'язливих та дисоціативних станів, депресія тощо, з якими впоратися значно складніше, ніж їх попередити.

Куди можна звернутися по допомогу?

Знайти кваліфікованого психолога не так просто, оскільки зараз існує досить негативна тенденція, коли самоучки, які пройшли прискорені курси з основ психології, називають себе психологами і сміливо беруться допомагати пацієнтам, завдаючи їм часом шкоду замість користі. Психотерапевти Львова допоможуть вам уникнути подібної ситуації, оскільки вони є висококваліфікованими спеціалістами з профільною освітою та великим досвідом роботи.

Фаховий досвідчений психолог допоможе вам вирішити складні ситуації та знайти з них оптимальний вихід. Важливо розуміти, що він не зможе змінити негативну ситуацію, що викликає у вас стрес, але допоможе змінити ваше ставлення до того, що відбувається навколо, та активувати внутрішні ресурси, які допоможуть подолати труднощі.

психотерапевти Львова

У яких випадках слід звертатися до психолога?

Вам може знадобитися допомога психолога у таких випадках:

  • постійна втома, що відчувається навіть одразу після підйому з ліжка;
  • будь-які рутинні дії стають непосильними;
  • немає бажання стежити за своїм зовнішнім виглядом;
  • безпричинний дискомфорт на межі болю у всьому тілі;
  • відсутність впевненості у своїх силах;
  • труднощі з прийняттям рішень, болісні сумніви щодо правильності вибору;
  • зіпсовані стосунки з оточуючими вас людьми – членами сім'ї, дітьми, співробітниками, друзями та знайомими;
  • відчуття постійної тривоги, страху, занепокоєння;
  • неприязне ставлення до роботи, навчання;
  • втрата апетиту, порушення сну, апатія.

Багато хто схильний легковажно ставитися до подібних сигналів організму, вважаючи, що має здатність самостійно впоратися з проблемами, але це не так, то ж не слід затягувати звернення до фахівців.

Як підібрати хорошого психолога?

У цьому вам допоможе онлайнова платформа rozmova.me, де ви зможете підібрати саме такого фахівця, якому зможете повністю довіряти. Пошук можна проводити, скориставшись зручними фільтрами, які дають можливість спиратися на опції, які є для вас найважливішими. Також ресурс містить відгуки пацієнтів, ознайомившись з якими можна зробити певні висновки. Скориставшись допомогою сервісу пошуку спеціалістів ви зможете записатися на консультацію з психологом в найбільш зручному для вас форматі – онлайновому чи офлайновому.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

YouTube заблокував 200 російських каналів 26 июля 2024

У Росії поскаржилися, що, мовляв, це "порушення законодавства та неповага до Росії та її громадян", що є підставою для "вжиття заходів" щодо YouTube.

Алла Кудлай здивувала розміром своєї пенсії 26 июля 2024

Також виконавиця пояснила, чому не організовує масштабних концертів.

Принц Гаррі назвав основну причину, через яку розплювався з королівською ріднею 26 июля 2024

Британський принц Гаррі вважає, що кількарічна судова війна з британськими таблоїдами стала причиною того, що його стосунки з королівською сім'єю зіпсувалися. Адже родичі його в ній не підтримали.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Теплорадість 5.0
Теплорадість

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше