Коли необхідна консультація психолога?

9 апреля 2024

Останнім часом з цілком зрозумілих причин практично все населення України живе у постійному стресі. При цьому важливо враховувати, що цей стрес накладається на особисті проблеми, які існують у багатьох людей. В результаті підвищені нервові навантаження призводять до небажаних, а часом і важких наслідків, таких як розвиток нав'язливих та дисоціативних станів, депресія тощо, з якими впоратися значно складніше, ніж їх попередити.

Куди можна звернутися по допомогу?

Знайти кваліфікованого психолога не так просто, оскільки зараз існує досить негативна тенденція, коли самоучки, які пройшли прискорені курси з основ психології, називають себе психологами і сміливо беруться допомагати пацієнтам, завдаючи їм часом шкоду замість користі. Психотерапевти Львова допоможуть вам уникнути подібної ситуації, оскільки вони є висококваліфікованими спеціалістами з профільною освітою та великим досвідом роботи.

Фаховий досвідчений психолог допоможе вам вирішити складні ситуації та знайти з них оптимальний вихід. Важливо розуміти, що він не зможе змінити негативну ситуацію, що викликає у вас стрес, але допоможе змінити ваше ставлення до того, що відбувається навколо, та активувати внутрішні ресурси, які допоможуть подолати труднощі.

психотерапевти Львова

У яких випадках слід звертатися до психолога?

Вам може знадобитися допомога психолога у таких випадках:

  • постійна втома, що відчувається навіть одразу після підйому з ліжка;
  • будь-які рутинні дії стають непосильними;
  • немає бажання стежити за своїм зовнішнім виглядом;
  • безпричинний дискомфорт на межі болю у всьому тілі;
  • відсутність впевненості у своїх силах;
  • труднощі з прийняттям рішень, болісні сумніви щодо правильності вибору;
  • зіпсовані стосунки з оточуючими вас людьми – членами сім'ї, дітьми, співробітниками, друзями та знайомими;
  • відчуття постійної тривоги, страху, занепокоєння;
  • неприязне ставлення до роботи, навчання;
  • втрата апетиту, порушення сну, апатія.

Багато хто схильний легковажно ставитися до подібних сигналів організму, вважаючи, що має здатність самостійно впоратися з проблемами, але це не так, то ж не слід затягувати звернення до фахівців.

Як підібрати хорошого психолога?

У цьому вам допоможе онлайнова платформа rozmova.me, де ви зможете підібрати саме такого фахівця, якому зможете повністю довіряти. Пошук можна проводити, скориставшись зручними фільтрами, які дають можливість спиратися на опції, які є для вас найважливішими. Також ресурс містить відгуки пацієнтів, ознайомившись з якими можна зробити певні висновки. Скориставшись допомогою сервісу пошуку спеціалістів ви зможете записатися на консультацію з психологом в найбільш зручному для вас форматі – онлайновому чи офлайновому.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Астаф'єва у традиційному українському луці вразила акробатикою та поділилася рецептом корисного сніданку. Відео 30 апреля 2024

Артистка Даша Астаф’єва вразила прихильників акробатичними трюками.

Уламок від снаряду застряг у серці: військовому в Києві провели унікальну операцію 30 апреля 2024

Реабілітація військового триватиме 2 роки.

В Раді Європи показали фільм Алана Бадоєва "Довга доба" 30 апреля 2024

В Раді Європи показали фільм Алана Бадоєва "Довга доба" Цей фільм – свідчення того, що сьогодні ніхто не застрахований від війни

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше