Міжнародний симпозіум фахівців з репродуктивної медицини

4 июля 2014

20-22 червня 2014 року у Києві відбувся Міжнародний симпозіум фахівців з репродуктивної медицини «Теорія і практика репродукції людини».

Симпозіум проводиться щороку та має на меті об’єднання українського та міжнародного досвіду у сфері репродуктивної медицини. Він є знаковою подією та виступає у якості сполучної ланки, що дозволяє професіоналам галузі отримувати необхідну інформацію, обмінюватися думками та генерувати важливі для спільноти рішення в галузі репродуктивної медицини.

Як зазначив президент Української асоціації репродуктивної медицини Олександр Юзько, одним із основних завдань симпозіуму є розвиток української репродуктивної медицини у відповідності до європейських стандартів.

У цьогорічному заході взяли учать близько 200 українських таіноземних фахівців з репродуктивної медицини.

Серед гостей були присутні заступник начальника управління материнства та дитинства МОЗ України Валентина Коломейчук, іноземні спеціалісти в сфері репродуктивної медицини з Ізраїлю, США, Російської Федерації, Республіки Білорусь, представники провідних клінік репродуктивної медицини України.

Репродуктологія сьогодні, на думку доктора медичних наук, професора кафедри акушерства та гінекології Харківського медуніверситету Миколи Грищенка, характеризується дуже швидким зростанням та нарощуванням технічного потенціалу, тому головним завданням Української асоціації репродуктологів України на даному етапі є донесення інформації про нові інструменти та технології до лікарів-репродуктологів та клінік репродуктивної медицини.

Учасники мали можливість додатково прослухати прекурси з репродуктології та клінічної ембріології, які проходили в рамках Симпозіуму, та отримати практичні поради від бізнес-тренерів щодо нових методів вітрифікації ембріонів, сучасних аспектів проведення кріопротоколу тощо. По закінченню слухачам були видані іменні сертифікати.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

likar.info

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Експерти назвали 5 ознак того, що близький стає залежним від алкоголю 23 апреля 2024

5 ознак того, що близький стає залежним від алкоголю

Шакіра в окулярах на пів лиця похизувалась ефектним total black луком для івенту 23 апреля 2024

Колумбійська співачка Шакіра не змогла пройти повз музичний фестиваль Coachella, який зараз відбувається у Каліфорнії.

Зубні імплантати спотворили обличчя жінки 23 апреля 2024

Їй встановили 14 зубів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше