Навіщо приймати спортивні харчові добавки?

31 марта 2024

У суспільстві досі точаться суперечки щодо того, чи потрібно використовувати спортивне харчування, у яких випадках та кому. Спортивні добавки – це збалансований набір поживних речовин, які призначені для всіх, хто веде активний спосіб життя – для спортсменів-аматорів та професіоналів, а також для тих, хто займається важкою фізичною працею.

Що стосується спортсменів, то прийом добавок, таких як, наприклад, Артроксон, допомагає зміцнити суглоби та зв'язки, інші біодобавки дозволяють підвищити витривалість організму, прискорити зростання м'язової маси, активізувати метаболізм тощо. Загалом усі ці позитивні зміни сприяють загальному зміцненню здоров'я організму та покращують спортивні результати. Такий результат забезпечується за рахунок включення до складу спортивних добавок білків, вуглеводів, жирів, мінералів, вітамінів, амінокислот та інших необхідних організму речовин у збалансованих пропорціях.

Важливі харчові добавки для спортсменів

1. Артроксон. У процесі тренувань особливе навантаження припадає не тільки на м'язи, але й на зв'язки і хрящі. Що стосується хрящової тканини, то вона при підвищених навантаженнях може швидко зношуватися від тертя, якщо їй не забезпечити нормальне змащення та харчування. У цьому вам допоможе препарат Артроксон, який ми згадували вище. Важливо розуміти, що проблеми, які можуть виникнути із хрящовою тканиною, набагато легше попередити, ніж усувати згодом. Причому це стосується не лише спортсменів, а й тих, хто входить до групи підвищеного ризику, наприклад, людей похилого віку.

Препарат містить комплекс речовин, які необхідні для нормального функціонування хрящової та сполучної тканини. Продукт випускається у формі порошку, що робить його дозування максимально зручним. Крім того, до складу добавки входить вітамін C та марганець. Дані інгредієнти сприяють виробленню організмом власного колагену, що забезпечує нормальне функціонування хрящової та сполучної тканини.

2. Креатин моногідрат. Дана харчова добавка сприяє збільшенню м'язової маси та підвищенню фізичної продуктивності спортсменів. Крім цього прийом препарату також впливає на підвищення енергії організму, сприяє збільшенню швидкості відновлення його функцій, покращує когнітивні здібності мозку, такі як здатність концентрації уваги, пам'ять тощо.

Чи потрібно приймати добавки?

Харчові спортивні добавки, які ви можете придбати у спеціалізованому інтернет-магазині scitec-nutrition.com.ua, допомагають збалансувати харчування. Іншими словами, вони допомагають скоригувати ваш раціон та наситити його всіма необхідними інгредієнтами. Треба сказати, що врахувати у раціоні всі необхідні речовини досить складно. Набагато простіше доповнити його за допомогою готової добавки. Так, наприклад, вживати протеїновий продукт набагато простіше, ніж з'їсти 0,5 кг сиру або курячого м'яса. Крім того, до складу добавок входять речовини в легкозасвоюваній формі, що суттєво полегшує завдання організму.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Актор В'ячеслав Довженко зізнався, як привітав ексдружину, яка в 40 років втретє стала мамою 13 мая 2024

Актор В'ячеслав Довженко зізнався, як привітав ексдружину, яка в 40 років втретє стала мамою Акторка Ксенія Баша після розлучення вийшла заміж за іншого артиста

OpenAI представить ШІ-асистента з розумінням сарказму та додасть у ChatGPT дзвінки 13 мая 2024

OpenAI представить ШІ-асистента з розумінням сарказму та додасть у ChatGPT дзвінки

Ідеально підходять для спальні: шість рослин, які очищують повітря і покращують сон 13 мая 2024

Якщо обрати правильні квіти для спальні, можна не лише очистити повітря в приміщенні, але й значно покращити сон.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше