У НСЗУ оголосили перелік пріоритетних напрямів у програмі медгарантій наступного року

16 августа 2022

9 серпня відбулося установче засідання експертних груп щодо ПМГ-2023. Над експертною оцінкою специфікацій та умов закупівлі медичних послуг працюватимуть майже п’ять сотень експертів

Залученість професійної та пацієнтської спільноти до формування Програми медичних гарантій (ПМГ) — важлива складова роботи над цією програмою.
 
До робочих груп увійшли лікарі, медичні фахівці, керівники закладів охорони здоров’я, представники МОЗ, ЦГЗ, Національної академії медичних наук України, представники громадських та пацієнтських організацій. Також до обговорень НСЗУ залучить міжнародних партнерів. Експерти надаватимуть НСЗУ методичну, аналітичну, наукову та консультативно-дорадчу підтримку.
 

Клінічну експертизу пройде кожен пакет медичних послуг, за якими НСЗУ закуповуватиме медпослуги у надавачів.
 
Один з акцентів ПМГ-2023 — розвиток первинної медичної допомоги як одного з ключових. Сімейна медицина є однією з найефективніших стратегій системи охорони здоров’я для збереження здоров’я громадян та раціонального використання коштів.
Зокрема, заплановано ввести новий пакет психологічної допомоги на рівні первинної ланки. Адже українці зараз потребують такої підтримки.
 
Також було зроблено ще один акцент — розвиток медичної реабілітації, зокрема, відокремлення амбулаторної та стаціонарної реабілітації.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Акторка Леся Самаєва розповіла про поведінку російських акторів на зйомках в Україні 23 апреля 2024

"Напитися, впасти або в бійку влізти". Акторка Леся Самаєва розповіла про поведінку російських акторів на зйомках в Україні Артистка пояснила, чому росіяни з радістю мчали в Україну

Дружина Харрісона Форда пригадала їхнє знайомство 23 апреля 2024

Американська акторка Каліста Флокхарт пригадала, з чого розпочалася їхня 22-річна історія кохання з чоловіком, актором Харрісоном Фордом.

На Канарських островах в Іспанії відбулися протести проти масового туризму 23 апреля 2024

Протести організували екологічні організації островів напередодні піку літнього сезону відпусток.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше