Покази та протипоказання до чистки обличчя

28 апреля 2024

Якщо прагнете мати доглянуту шкіру обличчя, тоді знадобиться не тільки використовувати дорогі креми, сироватки та іншу доглядову косметику, призначених для цього. Знадобиться якісна та професійна чистка обличчя у Львові, яка допоможе зберегти молодий та здоровий вигляд. 

Чистка обличчя допомагає очистити закупорені пори від попадання бруду, жиру, позбавитися такої проблеми, як камедони, ороговілі клітини.  Професійна чистка матиме набагато більший результат, ніж якщо займатися цим самостійно. 

Догляд за шкірою варто довірити тим, хто дійсно на цьому знається. Досвідчені лікарі медичного центру «Родина», підберуть саме той вид чистки обличчя, який підходитиме ідеально під Ваш тип шкіри. 

Важливо зауважити, що чистка обличчя у приватній клініці «Родина», може бути запропонована у декількох видах. Кожен з цих варіантів відрізняється своїми особливостями, певними рекомендаціями у плані застосування. Надається все це тільки після того, як лікар правильно визначить в якому стані знаходиться шкіра пацієнта. Беручи до уваги індивідуальні особливості, побажання кожного з клієнтів, готові запропонувати ультразвуковий вид чистки, а також механічний, комбінований та інше. 

Показання до проведення процедури 

Кому буде особливо корисно зробити чистку обличчя на професійному рівні? Зробити це варто тим людям, які звикли постійно користуватися декоративною косметикою. Також подібна процедура підходить при наявності наступних дефектів:

  • Якщо на обличчі мають камедони, які виглядають як чорні цятки;
  • Коли турбує вугровий висип, міліуми;
  • На обличчі сальні пробки. 

Але разом із показаннями, потрібно продумати протипоказання, через які варто відмовитися від механічної чистки та будь-якої іншої. Йдеться про наступні протипоказання:

  • Коли людина страждає від різноманітних інфекційних захворювань;
  • Загострюються хронічні хвороби;
  • Людина страждає від онкології;
  • Шкіра пошкоджена;
  • Може бути індивідуальна непереносимість певної косметики. 

Збираючись підготуватися до чистки обличчі, потрібно отримати консультацію професійного лікаря. Особливої підготовки тут не потрібно, але косметологи рекомендують відмовитися від алкоголю за добу до проведення процедури. 

За тиждень до того,  як провести чистку обличчя, краще не ходити до солярію чи на пляж. Тобто, збираючись отримати чистку обличчя, краще, на якийсь час, відмовитися від засмаги.

Де саме можна замовити чистку обличчя усіх видів?

Чистка обличчя є відповідальною процедурою, тому здійснити її має виключно професіонал. Відвідати такого професіонала пропонує медичний центр у Львові, детальніше про який можна дізнатися на офіційному сайті. На сторінках якого подана детальна інформація для ознайомлення. 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Невістка Юрія Луценка показала рідкісні фото з чоловіком і дітьми 13 мая 2024

Невістка колишнього генпрокурора України Юрія Луценка Анастасія показала милі сімейні фото з чоловіком та доньками.

Дмитро Кулеба на тлі бабусиної хати поділився спогадами про дитинство. Відео 13 мая 2024

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба показав місце, де він був щасливим у дитинстві і куди йому хочеться постійно повертатися.

OpenAI представить ШІ-асистента з розумінням сарказму та додасть у ChatGPT дзвінки 13 мая 2024

OpenAI представить ШІ-асистента з розумінням сарказму та додасть у ChatGPT дзвінки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше