Сигаретные пачки станут страшнее, - РФ

23 ноября 2013

Фотографии, демонстрирующие последствия курения, будут печататься на обеих сторонах пачек с сигаретами. Кроме того, надпись «Курение убивает» и устрашающие картинки станут крупнее и займут половину общей площади упаковки. На каждой пачке появится телефон «горячей линии» по борьбе с курением.

По мнению российских производителей сигарет, идея Минздрава не способна существенно снизить потребление табака. Опрос, проведенный порталом SuperJob, показал, что на 82% курильщиков никак не действует появление страшных изображений на сигаретных пачках.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

likar.info

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Правильне та безпечне застосування бандажу на коліно 15 апреля 2024

Бандаж на коліно – це не тільки засіб для захисту та підтримки, але й важливий компонент підтримки активного способу життя. При виборі відповідного бандажа важливо враховувати його тип та мету використання, щоб забезпечити максимальну ефективність та комфорт

Кіану Рівз вперше за довгий час показав свою кохану 14 апреля 2024

59-річний канадський актор Кіану Рівз разом зі своєю дівчиною, американською художницею Александрою Грант відвідали MOCA Gala 2024 у Лос-Анджелесі. Пара з'явилася разом на публіці вперше з листопада минулого року.

Обійми з Дантесом та полуниця: Кацуріна показала свій "щоденник вихідного дня". Фото 14 апреля 2024

Дизайнерка та рестораторка Даша Кацуріна показала підписникам, як проводить вихідні у компанії Володимира Дантеса та дітей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Байло Н.В 5.0
Байло Н.В

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше