Очільник МОЗ прокоментував запуск анонімної вакцинації

22 ноября 2021

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко каже, що перевірить інформацію про нібито відкриття "анонімного" пункту вакцинації на Закарпатті та назвав відкриття такого пункту у західному регіоні "фейком".
 
"Ми зараз розбираємося, що там на Закарпатті…", - відповів Ляшко.
 

Ляшко уточнив, що цей "пункт" не стосується "ковідної амністії".
"Ковідна амністія", нагадав міністр, стосується допуску до вакцинації пацієнтів, що мали підроблений COVID-сертифікат і розповіли про це сімейному лікарю.
 
При цьому "зараз запускається процес" спрощення цієї процедури – коли громадянам не доведеться через суд запрошувати дозвіл на щеплення.
 
Ляшко наголосив, що МОЗу важливо бачити всі наявні дані щодо вакцинації населення.

"На Закарпатті там хтось собі щось придумав. Я не знаю, чи це правда. Ми перевіримо повністю всю інформацію. Вчора (відзнач. 18 листопада) з директором департаменту говорив: не може бути ніякої анонімності. Ми хочемо бачити, що відбувається, і вносити все через електронну форму системи охорони", - сказав він.
 
Нагадаємо, що декілька днів назад депутат Закарпатської обласної ради Федір Шандор заявив, що у регіоні запустили соціальний проєкт з анонімної вакцинації громадян, які купили фейкові COVID-сертифікати.

Чиновник стверджував, що влада зважилася на експеримент після опитування серед мешканців області, чи готові вони щепитися від коронавірусу, маючи на руках підроблені документи про нібито "проведену вакцинацію".
Повідомлялося, що в анонімному кабінеті може щепитися кожен, хто не бажає, щоби його дані були внесені в електронний реєстр системи охорони здоров’я.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співачка Lama стала обличчям нового кампейну українського бренду Rikky Hype 26 апреля 2024

Співачка Lama стала обличчям нового кампейну українського бренду Rikky Hype.

В мережу виклали цікаві факти про Рене Зеллвегер, якій виповнюється 55 років 26 апреля 2024

Акторка Рене Зеллвегер повертається до роботи у культовому фільмі "Щоденник Бріджит Джонс". Вже у травні розпочнеться повноцінний знімальний процес. Ця стрічка принесла їй нечувану популярність і зробила улюбленицею тисяч прихильників.

Безопераційне лікування катаракти: лікар-офтальмолог розповів, чому це неможливо 26 апреля 2024

Реклама в соцмережах і народні цілителі переконують, що катаракту можна повністю вилікувати без операції. Люди у відчаї купують "ліки" або використовують народні рецепти, які не мають доказової бази, і сподіваються на диво. Але таким чином вони втрачають час, дозволяючи незрілій катаракті трансформуватися в перезрілу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше