Klavdia Petrivna, Jerry Heil і не тільки: Forbes назвав найвпливовіших українських зірок до 30 років

14 сентября 2024

Український журнал Forbes Ukraine представив п'ятий список "30 до 30", відзначивши амбітних молодих українців, які досягли значних висот протягом останнього року. До рейтингу увійшли яскраві представники вітчизняного шоубізу, зокрема загадкова співачка Klavdia Petrivna (Соломія Опришко), учасниця Євробачення-2024 Jerry Heil, театрально-музичний гурт Schmalgauzen, ветеран війни та автор проєкту "Відвал ніг" Олександр "Терен".

У лонглисті також можна побачити засновника творчого об'єднання МУР Олександр Хоменко та поетку-військовослужбовицю Оксану "Ксену" Рубаняк. Хто ще потрапив до проєкту "30 до 30" – дивіться тут.

У Forbes Ukraine зазначили, що цьогоріч журнал отримав понад 1200 анкет потенційних учасників списку. "Це найбільша кількість анкет за всі роки існування проєкту", – йдеться на офіційному сайті. Цікаво, що 19-річна Klavdia Petrivna – наймолодша серед найуспішніших українців віком до 30 років. Третю частину списку склали військові та волонтери, ще третину – вітчизняні спортсмени та бізнесмени.



"Наш цьогорічний список – яскраве відображення соціального контракту, озвученого на початку року Володимиром Зеленським: "Або воюєш, або працюєш". Майже третина списку – військові. Але і в інших категоріях чимало лауреатів списку тісно дотичні до Сил оборони", – пише Forbes.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Даніель Салем, який після початку повномасштабної війни вступив до ЗСУ, поділився своїм ставленням до зірок вітчизняного шоу-бізнесу, які виїхали за кордон. Він зізнався: якщо зустріне Потапа або Влада Яму, то виразить свою неповагу. Деталі – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Шакіра обурилася фанатом, який намагався зняти відео з-під її сукні під час танцю 18 сентября 2024

Неприємна ситуація трапилася під час виступу у Маямі

У Києві зіткнулись легковик та маршрутка: є загибла, постраждало 16 осіб 18 сентября 2024

У Києві зіткнулись легковик та маршрутка: є загибла, постраждало 16 осіб. Усі подробиці, фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять слідчі

Інна Мірошниченко офіційно вдочерила 8-річну Ангеліну та розповіла, хто був проти цього 18 сентября 2024

"Шок у суді": Інна Мірошниченко офіційно вдочерила 8-річну Ангеліну та розповіла, хто був проти цього Вона зізналася, що процес був дуже нервовим

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

WINCO.COM.UA 5.0
WINCO.COM.UA

Отзывов: 1

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше