Melovin вилаявся на адресу глядачки під час концерту та пояснив свою позицію. Відео

14 сентября 2024

Інцидент трапився у Дніпрі

фото з Instagram Melovin

Співак Melovin опинився у центрі скандалу. Артист під час концерту у Дніпрі, що відбувся 12-го вересня, вступив у словесну сутичку з присутньою жінкою.

Як видно з відео концерту, та голосно викрикувала щось із зали. На це артист спершу зробив зауваження, а коли викрики не припинилися, послав її на х*й.

Як стверджує Melovin та його менеджмент, жінка була напідпитку, чим начебто і пояснюється її поведінка. Після інциденту її вивели із залу і концерт продовжився.

@mr.melovin

Про все, чи ні про що?... Майте повагу до інших, тоді і вас поважатимуть! Якщо є, що розповісти – ідіть до спеціалістів, вони вислухають, допоможуть і зроблять вас щасливішими, якщо ви самі того захочете. А головне – без шкоди іншим. Всіх обійняв! Міцно! До зустрічі на концертах і памʼятайте! Не вмієш пити - не пий. А як пʼєш, то добре закусюй

"Майте повагу до інших, тоді і вас поважатимуть! Якщо є, що розповісти – ідіть до спеціалістів, вони вислухають, допоможуть і зроблять вас щасливішими, якщо ви самі того захочете. А головне – без шкоди іншим… І памʼятайте! Не вмієш пити – не пий. А як пʼєш, то добре закусюй", – прокоментував ситуацію артист.

Нагадаємо, сутички із фанатами на концертах – не рідкість серед артистів. Наприклад, Сергій Міхалок якось навіть вдарив одного з відвідувачів свого концерту у Полтаві.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Під час сварки підпалив співмешканку: на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві 18 сентября 2024

Під час сварки підпалив співмешканку: на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі

У мережі показали кольори майбутнього iPhone 17 18 сентября 2024

У мережі показали кольори майбутнього iPhone 17

Instagram посилив батьківський контроль, ввівши обмеження за допомогою Teen Accounts 18 сентября 2024

Instagram посилив батьківський контроль, ввівши обмеження за допомогою Teen Accounts

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше