The Weeknd потрапив до Книги рекордів Гіннеса - канадець став найпопулярнішим артистом у світі

23 марта 2023

Ейбел Тесфайє, більш відомий як The Weeknd, визнаний найпопулярнішим музикантом на планеті. 33-річний виконавець встановив одразу два світові рекорди. Він досяг найбільшої кількості щомісячних слухачів на Spotify (станом на 20 березня 2023 року – 111,4 мільйона), а також став першим співаком, у якого понад 100 мільйонів щомісячних слухачів на музичному майданчику.

Про це йдеться на офіційному сайті реєстру рекордів. У Weeknd зараз на 30 мільйонів слухачів на місяць більше, ніж у Майлі Сайрус, яка, до речі, посіла друге місце (82,4 мільйона). Цікаво, що канадець – другий музикант-чоловік в історії, який досяг такого успіху. Перший рекорд належав Майклу Джексону.

У рейтингу Ейбел випередив Шакіру з 81,6 млн слухачів, Аріану Гранде – 80,6 млн, Тейлор Свіфт – 80,2 млн, Ріанну – 78,5 млн та Еда Ширана – 77,5 млн. Ця сімка вокалістів вважається найпопулярнішою на сьогодні.

Це не перший титул виконавця хіта "Blinding lights", який був відзначений у Книзі рекордів Гіннеса. У 2016 році Тесфайє отримав два сертифікати: за найбільш перегляданий альбом на Spotify і за найбільшу кількість тижнів поспіль, проведених у Топ-10 Billboard's Hot 100.

Стрімке зростання числа шанувальників The Weeknd пов'язане з випуском його реміксу "Die For You" за участю Аріани Гранде. Трек став вірусним у TikTok. Він посів перше місце у Billboard Hot 100.

Нещодавно OBOZREVATEL повідомляв, що співачка Селена Гомес стала найпопулярнішою дівчиною в Instagram за всю історію, набравши понад 400 млн фоловерів. Вона випередила Кайлі Дженнер, Аріану Гранде, Бейонсе, Кім Кардаш'ян, Тейлор Свіфт та Кендел Дженнер.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бужинська показалася без фільтрів та зізналася, на скільки кіло схудла. Фото 26 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська на прохання своїх прихильників показала чесне фото в купальнику.

Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць 26 апреля 2024

"Телефонувала – і привозили гроші". Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць Артистка каже, що коли потрібна допомога, звертається до колишніх чоловіків

В Україні у 20 разів зросла захворюваність на небезпечний кашлюк: чи варто панікувати 26 апреля 2024

Проти кашлюка потрібно зробити чотири щеплення у дитячому віці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше