YAKTAK випустив новий трек "Небо" з переможцем хіт-параду "МУВ" від "Сільпо"

4 мая 2024

У п'ятницю, 3 травня, український співак YAKTAK разом зі CKAYA презентував новий сингл "Небо". Упродовж 2023 року Радіо "Сільпо" разом з Mastercard проводили хіт-парад "МУВ", мета якого – популяризація нової української музики та підвищення обізнаності щодо авторських прав та роялті серед молодих музикантів.

Щотижня Фагот відбирав дві пісні, які потрапляли до ротації на радіо "Сільпо". Головним призом хіт-параду став запис спільної пісні та зйомка кліпу з українською зіркою, виконавцем YAKTAK. Перемогу у хіт-параді здобув співак CKAYA з Харкова. Про це повідомила пресслужба виконавця.

У пісні небо символізує безмежність, мудрість і вічність. Воно – свідок усіх наших радощів і болю. У треку небо стає найкращим другом і порадником головного героя, який переживає всі падіння та злети. Він звертається до небес з проханням провести його "до мрій напролом", щоб перешкоди його не зупинили. Він вірить, що завтра буде краще, і саме небо допоможе знайти правильний шлях.

"Небо" – наша спільна композиція зі CKAYA. Ми написали її дуже швидко, тому що у нас вийшла крута синергія. Цей трек мотивує рухатися вперед, незважаючи на погодні умови та будь-які життєві труднощі. Небеса завжди вкажуть нам правильний шлях", – коментує YAKTAK.

"Небо – це те, що завжди з тобою, варто лише подивитися вгору. Небо – це гарний образ, який дарує емоції. Небо – це найкращий психолог. Небо вміє тримати секрети. І лікує лише тому, що воно є", – додає CKAYA.

Раніше OBOZ.UA розповідав про 10 фактів про нове відео Насті Каменських Moloko.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США шторм знеструмив понад 850 000 будинків, є загиблі 17 мая 2024

Чиновники з надзвичайних ситуацій округу Монтгомері назвали пошкодження ліній електропередач "катастрофічними".

17-річна донька Джолі й Пітта запалила енергійним танцем. Відео 17 мая 2024

17-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло хоч і не обрала акторство за хобі чи професію, проте і з мистецтвом близько знайома.

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус 17 мая 2024

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше