Зірку "Гаррі Поттера" висміюють у мережі після виходу нової пісні

4 мая 2024

Британський актор та музикант Том Фелтон днями представив на суд публіки новий альбом своїх пісень, який має назву "ORaNgE". Одна з його композицій, "hOLDing On", привернула особливу увагу інтернет-користувачів, і дехто з неї відверто насміхається.

36-річній зірці "Гаррі Поттера" радять перестати співати та "знайти собі справжню роботу", пише Daily Mail.

Том уже багато років займається музикою. Свій перший альбом зірка "Гаррі Поттера" випустив ще в 2008-му

Фото з Instagram Фелтона

"Ти - промінь сонця, ніщо інше як пара крил за моєю спиною. Я - просто хлопець на скейтборді з пластирем на колінах...", - проникливо співає під гітару Том.

"Томе. Ти - 36-річний чоловік", - нагадують Фелтону коментатори.

"Хто би не був той, хто постійно каже Томові Фелтону, що той уміє співати, він має нагайно припинити це робити і змусити його знайти справжню роботу", - пишуть користувачі мережі.

"Ця пісня врятувала мене. Я багато років був паралізований і більшу частину життя провів у кріслі колісному. Коли я вперше почув цю пісню, вона змусила мене підвестися, щоби вимкнути радіо", - збиткуються з актора.

Актора просять перестати співати, "розвипустити" альбом назад і зайнятися чимось корисним

Жартівники закликають якнайшвидше дати Фелтону якусь роль у кіно, щоби він перестав видавати нову музику.

У коментарях під піснею на YouTube-каналі Тома є багато компліментів, але є і припущення, що ця пісня насправді сатирична.

"Люди, я думаю, це жарт... він буквально сміється, коли співає", - підозрюють коментатори.

Інтернет-користувачів розсмішило те, що в свої 36 Том співає, що він "просто хлопець на скейтборді"

"Річ у тім, що він знає, що не найкращий, але все одно це робить, просто тому, що йому це подобається. Ось як ми маємо чинити у житті, навіть якщо тобі щось не вдається, не дозволяй відбити в себе бажання", - підтримують Фелтона.

Між іншим, припускають, що ця пісня присвячена Еммі Вотсон, яка свого часу зізналася, що в часи "Гаррі Поттера" була закохана в Тома, який грав Драко Малфоя. Зокрема акторка говорила, що вважала Фелтона "поганим хлопцем", бо він їздив на скейтборді.

CЛУХАЙТЕ ПІСНЮ:

Нагадаємо, Вотсон і Фелтон приятелюють у реальному житті.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Княжа родина Монако засвітилася в Парижі 17 мая 2024

Княжа родина Монако - Альбер ІІ, його дружина Шарлін, донька Габріела та син Жак - днями навідалася в Париж, де зустрілася з президентом Франції Еммануелем Макроном та першою леді Бріджит.

Стало відомо, чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша": є гарні новини 17 мая 2024

Чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша": є гарні новини Акторка Христина Федорак, яка зіграла одну з ролей у картині, поділилася цікавими припущеннями

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше