Алла Кудлай із блакитним волоссям приголомшила мережу: який вигляд нині має 70-річна іменинниця

24 июля 2024

Українська співачка та легенда української естради Алла Кудлай святкує своє 70-річчя у яскравому образі. Зірковий візажист Єгор Андрюшин опублікував відео-перевтілення артистки, яка вразила шанувальників новим іміджем.

У відео Кудлай спочатку предстала перед камерою без краплі косметики. Згодом блакитноока красуня вбрала перуку, яка підкреслила її очі. Андрюшин зробив співачці вечірній макіяж зі смокі-айз та матовою помадою. Мейкап знаменитості доповнило чорне вбрання із зірковим принтом.


Українці засипали іменинницю компліментами. Коментатори зазначили, що Алла Кудлай має молодий вигляд та вражає природною красою:

  • "Алла Кудлай без макіяжу "взула" всіх молодих артистів, браво!"
  • "Боже! Мінус 15 років! Чудова робота!"
  • "Вона і без мейку красива , а з ним – просто дівчинка".
  • "Яка ж вона гарна "до"! "Після" теж, браво майстру! Але повний шок від вроди, пішла додавати в свій плейлист. Дякую, що нагадуєте про класних наших людей".
  • "Яка красива жінка, і що важливо не має вигляд "перекачаної" або "перетягнутої". Вона з макіяжем дійсно має кращий вигляд за деяких молодих артистів".

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Алла Кудлай розповіла, з ким і де святкуватиме ювілей: "Пашка Зібров обов’язково привітає".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну 16 сентября 2024

Обстріляні будинки, вивіски з 1960-х років і темні вулиці. Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну Колишній гітарист гурту "Океан Ельзи" поділився шокуючими подробицями російських гастролей

Названі найкорисніші солодощі, які захищають печінку, щитоподібну залозу та знижують рівень холестерину 16 сентября 2024

Чому мармелад можна їсти практично всім, чим він корисний, кому потрібно вживати мармелад з обережністю.

У сукні з орнаментами та з сумочкою Louis Vuitton: княгиня Шарлін вигуляла елегантний образ на острові Сен-Онорат 16 сентября 2024

Князь Монако Альбер ІІ та його дружина, княгиня Шарлін 14 вересня відвідали освячення двох дзвонів для каплиці на острові Сен-Онорат у Каннській затоці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше