Анджеліні Джолі - 49 років: ТОП-15 культових образів зірки, які зробили її "іконою стилю". Фото

5 июня 2024

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі відзначає 49 років. Її вважають сучасною "іконою" моди. Чи змінився її стиль протягом 25 років?

ТаблоID підготував добірку із ТОП-15 культових образів зірки, в яких вона з’являлася на червоних хідниках. Чи справді її перший чоловік Біллі Боб Торнтон "прищепив" їй любов до чорного кольору? І як змінився стиль Анджеліни Джолі у шлюбі із Бредом Піттом? Найцікавіші фото - далі.

1998 рік

У січні 1998 року відбулася 55 церемонія вручення премії "Золотий глобус". Традиційно ця подія зібрала чимало знаменитостей на червоному хіднику – усі намагалися вразити своїми образами. Не винятком стала і Анджеліна Джолі.

Для заходу акторка обрала сріблясту сукню міді з подвійними тонкими бретелями на одне плече від Giorgio Armani. Зірка доповнила свій образ легкою білою накидкою, відкритими босоніжками та маленьким клатчем.

Реклама:

 

Анджеліна Джолі в молодості вже задавала тон моді

Фото: Getty Images

Зверніть увагу на макіяж – Джолі зробила глибокий smoky eyes і стриману укладку на коротке волосся. До речі, того вечора акторка забрала свій перший "Золотий глобус" за "Найкращу жіночу роль другого плану" у біографічному фільмі "Джордж Воллес".

2000 рік

Березень 2000 року подарував Анджеліні Джолі ще одну престижну кінонагороду - "Оскар" у номінації "Найкраща актриса другого плану" у фільмі "Дівчина, перервано". Тоді зірка обрала для виходу доволі нестандартний образ, який нагадував іншу кіногероїню – Мортісію Адамс.

Фото: Getty Images

Погодьтеся, готична чорна максі-сукня від Versace, нарощене довге волосся та макіяж, де головну роль відігравали стрілки, - максимально зробили свій вайб. Яскравих акцентів Джолі додала завдяки прикрасам – довгим сережкам та широкому браслету з коштовним камінням.

2002 рік

Не менше чорного обирала Анджеліна Джолі і для виходів зі своїм другим чоловіком Біллі Бобом Торнтоном. Вони одружилися у 2000 році у Лас-Вегасі, а згодом обмінялися досить незвичними подарунками – медальйонами із кров’ю одне одного. Але зміцнити стосунки це не допомогло. У 2002 році пара розійшлася.

Утім, за цей час Анджеліна і Біллі стали стильними улюбленцями преси. Наприклад, це їхній спільний вихід у січні 2002 року на 59 церемонії "Золотого глобуса". Пара обрала black style, де єдиною світлою плямою була сорочка Торнтона і кольє Джолі.

Колишній чоловік Анджеліни Джолі теж мав свій особливий стиль

Фото: Getty Images

Акторка обрала довгу чорну сукню з відкритими плечима, які прикривала накидкою. Волосся Джолі також зібрала у тугий пучок і обійшлася без темного макіяжу. Зверніть увагу на тогочасну модну тенденцію – брови-ниточки, від яких зараз не залишилося й сліду у стилі Анджеліни.

2007 рік

Свіжий подих у стилі і яскравий образ Енджі продемонструвала у 2007 році на Каннському кінофестивалі. Для свого виходу вона обрала яскраву жовту сукню від Ungaro і оригінальну зачіску.

Свою фігуру Анджеліна Джолі здебільшого не приховувала, а намагалася ще більш яскраво підкреслити

Фото: Getty Images

2009 рік

У лютому 2009 року відбулася 62 церемонія BAFTA, де Анджеліна Джолі була номінована на "Кращу кіноактрису в головній ролі" за фільм "Перемінник". Хоч свою нагороду зірка не отримала, натомість запам’яталася яскравим образом.

Фото: Getty Images

Так, тут Джолі знову у чорній сукні міді від Armani, але з яскравим жовтим акцентом поздовж ноги та корсету. Із зачіски цього разу Анджеліна дозволила собі довгі локони та середній об’єм.

До речі, Джорджо Армані любив одягати кінозірок, і взагалі називав кіно своїм натхненням. Чимало селебрітіс і нині обирають його одяг для прогулянок червоними хідниками.

2011 рік

Далі – більше яскравих акцентів і у цьому ви можете переконатися, подивившись на цю розкішну смарагдову сукню з довгими рукавами та подовженою лінією плечей від Atelier Versace. Її Анджеліна Джолі обрала для виходу на 68 церемонію "Золотого глобуса". Тоді вона була номінована на "Найкращу жіночу роль у фільмі – мюзиклі чи комедії" за фільм "Турист".

Фото: Getty Images

Хоч тоді Енджі нагороду також не отримала, однак цей вихід став умовно переломним в її стилі. Зокрема, схожу зачіску вона обирає й сьогодні.

2012 рік

Неначе кров з молоком поєдналися у 2012 році відповідні кольори сукні Анджеліни Джолі для її чергової появи на вищезгаданій кінопремії. Асиметричний силует від Atelier Versace, подовжений шлейф і виріз, що відкривав ногу, - зробили свою справу, аби об’єктиви папараці були повернуті у бік Енджі.

Фото: Getty Images

Зірка доповнила свій образ яскравим червоним міні-клатчем та губами відповідного кольору. З прикрас - лише ледь помітні сережки та фірмові татуювання.

2012 рік

Цього ж року Джолі привернула увагу ще однією культовою сукнею, яка увійшла в історію. Чорна оксамитова сукня від Versace без бретелей, а головне – потужним розрізом уздовж ноги стала чи не головною зіркою того вечора.

Фото: Getty Images

#AngiesLeg! – хештег, який з’явився не просто так. Адже пізніше акторка увійшла в історію інтернет-мемів через свою ногу, яку неодноразово таким чином демонструвала загалу.

2014 рік

Знову back to black? Можливо, але для цього виходу просто неможливо було обрати інший образ. У 2014 році Анджеліна Джолі і Бред Пітт (вже колишній чоловік) прийшли на прем’єру першої частини фільму "Чаклунка", де акторка зіграла головну роль Малефісенти.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт були культовою парою західного шоубізнесу

Фото: Getty Images

Жінка обрала блиску чорну сукню із подовженим шлейфом від Versace (так, знову). Рельєфні лінії на талії візуально створювали ефект подвійної спідниці. А корсет без бретелей відкривав плечі Джолі. Ще більше Анджеліна підкреслила їх зачіскою у формі тугого пучка. Ну і звісно – куди ж без фірмового "смокі", який так полюбився ще на початку нульових.

2014 рік

Але не сукнями єдиними. Ще один культовий образ іменинниці, від якого й досі неможливо відірвати погляд – стильний смокінг від Saint Laurent. В ньому зірка з’явилася у тому ж 2014 році на церемонії BAFTA.

Стиль одягу Анджеліни Джолі має особливий вайб

Фото: Getty Images

Цей деконструйований чоловічий одяг став справжнім хітом у стилі Джолі. Вузькі штани із заниженою талією та легка біла блуза з глибоким вирізом нікого не залишили байдужими.

2018 рік

Бути легкою, неначе хмаринка – легко, якщо повторити цей культовий образ. У 2018 році на церемонії Critics' Choice Awards Анджеліна Джолі з’явилася у білій сукні від Ralph & Russo.

Фото: Getty Images

Прямий крій з асиметричним низом, але головний гравець тут корсет, прикрашений пір’ям. Досить неочікуано було побачити зірку у такому образі. Анджеліна сміливо підкреслила цей лук яскравими червоними губами та сережками у формі пелюсток.

2021 рік

Сукня чи костюм? Справжню головокрутку дала Анджеліна Джолі у 2021 році, який ознаменувався для неї прем’єрою фільму про супергероїв "Вічні". Там акторці дісталася роль Тени – вічної воїтельки, яка може створити будь-яку зброю з космічної енергії.

Для своїх виходів Джолі обрала не супергероїські, а радже супермодні образи. Наприклад, у Лондоні вона засвітилася у розкішному образі від Valentino Haute Couture який складався із жакета, білої сорочки-оверсайз і пишної спідниці із подовженим шлейфом.

Фільми з Анджеліною Джолі здебільшого ставали топовими. Власне, як і її образи

Фото: Getty Images

Для виходу у Римі Енджі віддала перевагу сріблястій сукні-максі від Atelier Versace з відкритим верхом і хвилями у формі банту на талії.

Фото: Getty Images

А вже на прем’єрі у Лос-Анджелесі акторка одягнула розкішну сукню від Balmain пісочного кольору й асиметричного крою. Її супроводжувала найкраща група підтримки – діти.

До речі, зараз молодша донька Анджеліни Джолі Вів'єн відмовляється від прізвища свого батька

Фото: Getty Images

А свій тодішній образ Анджеліна Джолі доповнила оригінальним золотим кафом на підборідді.

Фото: Getty Images

2024 рік

Коричневі відтінки у гардеробі Анджеліни Джолі з’явилися і у 2024 році. Для вечірки у Нью-Йорку з приводу прем’єри мюзиклу "Аутсайдери", який акторка продюсувала разом зі своєю донькою Вів’єн, вона обрала так званий "гламур старої школи".

Фото: Getty Images

Легку золотисту сукню Енджі приховала довгою темно-бурштиновою накидкою. Помітно виділявся аксесуар – чорний маленький клатч.

Нагадаємо, нащодавно ТаблоID розповідав про ще один модний лук зірки – разом зі своєю донькою вона показалася у стильному штанному костюмі.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЗМІ помітили підготовку Ірана до атаки Ізраїля 4 октября 2024

За різними оцінками аналітиків ринку, нафта подорожчає одразу на 5-20% у разі атаки на нафтові об'єкти Ірану.

Вакарчук і YAKTAK представили проникливу синергію двох своїх хітів. Відео 4 октября 2024

Святослав Вакарчук і YAKTAK представили спільну роботу

В мережі з'вились рецепти смачної пасти від українських зірок 4 октября 2024

Смачні канелоні з фаршем - читайте далі, як їх приготувати

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше