Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але точно за Україну

4 мая 2024

Український співак Андрій Кравченко, який порівняно недавно став популярним на українській сцені, заступився за колегу Славу Камінську, з якою записав дует на пісню "Зупини". Оточення артиста відмовляло його від співпраці зі скандалісткою, апелюючи її російськомовністю і суперечливими висловлюваннями, проте він наполіг на своєму.

Андрій Кравченко переконаний, що ексучасниця "НеАнгелів" має проукраїнську позицію, а її небажання розмовляти рідною мовою – це ознака щирості. Таку думку співак висловив у інтервʼю Аліні Доротюк.

"Коли ми записували дует із нею, це була бездоганна переписка, бездоганна розмова. Вона класна, відкрита і щира. Вона за Україну. Це 100%. І вона з тих людей, хто не лицемірить", – сказав Кравченко.

Він не підтримує популяризацію російської мови в Україні, але не готовий засуджувати людей, які відмовилися вчити українську. Співак вважає, що їх не можна прирівняти до зрадників України, як-от Ані Лорак або Таїсію Повалій.

"Не підтримую тих людей, які говорять російською мовою, але не можу їх засуджувати. Вони зробили свій вибір. Якщо це людина публічна, то аудиторія сама її засудить або не засудить. Власне, це відбувається постійно", – сказав артист.

Кравченко назвав Камінську "жінкою-вогонь" та запевнив, що стежив за її наративами до запису дуету й не побачив нічого, що б вказувало на неоднозначність позиції співачки.

"Було все просто ідеально. Мені всі казали: "Буде хейт, ти себе закопаєш". Я не бачу, чому я можу себе закопати. Я не можу Славу прирівнювати до таких, як Ані Лорак і Таїсія Повалій. Тих, хто зрадив. Слава нікого не зраджувала, просто їй так зручно. Можливо, вона і намагається говорити українською. Я не хочу її виправдовувати зараз, але це її справа", – резюмував Кравченко.

Раніше OBOZ.UA писав, що виконавець відхрестився від колеги Олега Винника, з яким його часто порівнюють.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хезболла атакувала Ізраїль понад 70 ракетами 17 мая 2024

Ізраїльська армія повідомляє, що десятки ворожих ракет перехопила їхня система Залізний купол.

Режисер "Шаленого Макса" дотримав слова і зняв у "Фуріосі" хлопчика, якого булили через карликовість 17 мая 2024

Режисер "Шаленого Макса" дотримав слова і зняв у "Фуріосі" хлопчика, якого булили через карликовість. Трейлер Він доєднався до зіркового акторського складу

Fujifilm представила бездзеркальну камеру X-T50 із фізичним перемикачем для імітації плівки 17 мая 2024

Fujifilm представила бездзеркальну камеру X-T50 із фізичним перемикачем для імітації плівки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше