Брітні Спірс оскандалилась у розкішному готелі через бойфренда і маму

4 мая 2024

Американська співачка Брітні Спірс викликала занепокоєння у фанатів після того, як зірку сфотографували, коли вона покидала відомий готель у Голлівуді Chateau Marmont. 42-річна виконавиця була помічена пізно ввечері 1 травня.

За словами очевидців, до розкішного комплексу приїхала швидка допомога, тож прихильники Спірс припускають, що вона могла викликати медиків, пише ET. У ЗМІ ширяться чутки про те, що співачка посварилася з бойфрендом – колишнім хатнім працівником Полом Річардом Солізом.

На фото від папараці можна побачити Брітні, яка ходить босоніж, загорнувшись у коричневу ковдру та тримаючи подушку. Артистка одягнена в короткі білі шорти. Поп-зірка не пішла до швидкої, яку викликали в готель, однак подруга Спірс розмовляла з парамедиками. Фото можна переглянути тут.

За словами інсайдерів, працівники швидкої прибули через прохання надати допомогу пораненій дорослій жінці. Наразі невідомо, чи бригада парамедиків зустріла поранену та чи запропонувала їй якусь медичну допомогу.

Варто зазначити, що обранець поп-зірки має неоднозначне минуле – раніше Соліз був притягнений до кримінальної відповідальності. Таблоїди стверджують, що між парою виникла суперечка, а Брітні в свою чергу "кричала та не контролювала своїх емоцій". Друзі Спірс стурбовані її стосунками з чоловіком, один з них зазначив, що "цей роман був з самого початку поганою ідеєю".

Наступного дня, 2 травня виконавиця опублікувала пост в Instagram, у якому вона, здавалося б, намагалася спростувати повідомлення про своє місцеперебування попередньої ночі. Згодом знаменитість видалила свій допис. "Просто щоб люди знали… новини фейкові!!! – йдеться у повідомленні. – Мені хотілося б поваги в цей час, щоб люди розуміли, що я стаю сильнішою з кожним днем!"

Через пару годин після видалення свого допису Спірс зайшла в Instagram і додала, що вона "вчора ввечері підвернула щиколотку, і парамедики незаконно з’явилися до її дверей". Пізніше співачка поділилася подробицями своєї травми, продемонструвавши поранену ногу та звинувативши свою матір, Лінн Спірс, у причетності до подій до та після виклику швидкої допомоги.

"Минулої ночі я справді підвернула щиколотку, – каже вона на відео. – Я знаю, що моя мама була замішана!!! Я не спілкувалася з нею 6 місяців, і вона подзвонила одразу після того, як це сталося, ще до того, як новини були оприлюднені!!!"

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що насправді відбувається з Брітні Спірс і чому епатажна зірка вкотре видалилась з Instagram. Детальніше – у нашому матеріалі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США шторм знеструмив понад 850 000 будинків, є загиблі 17 мая 2024

Чиновники з надзвичайних ситуацій округу Монтгомері назвали пошкодження ліній електропередач "катастрофічними".

Путін озвучив "базу" для потенційних переговорів 17 мая 2024

Якщо почнуться переговори, то Росія буде виходити "з реалій на землі", попередив російський правитель.

Зеленська зізналася, що засмучує її у власних дітях та в які моменти вдається "жити майже нормально" 17 мая 2024

Перша леді Олена Зеленська у своїх інтерв’ю переважно говорить про суспільні ініціативи, соціальні проєкти та політику. Однак подекуди дозволяє розкрити і трохи особистого. Зокрема, про дітей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше