Андре Тан різко звернувся до українців, що купують одяг закордонних брендів: якого біса ми спонсоруємо чужу економіку?

25 апреля 2024

Відомий український модельєр Андре Тан різко висловився щодо надання переваги купівлі одягу іноземних брендів у той час, як в Україні відшивають такі ж якісні речі. Придбання вітчизняного продукту він називає свого роду допомогою самому собі.

Він пригадав в Instagram кілометрові черги на відкриття масмаркет-магазину Zara та зазначив, що витрачені там кошти не зроблять погоди бренду, але можуть вплинути на українську економіку. За приклад дизайнер взяв кілька країн Європи та розповів про їхню підтримку вітчизняного бізнесу.

"Зараз пішла хвиля хейта на адресу українських брендів. Пряма цитата: "Українські бренди охр*ніли, ким вони себе уявили. В тій самій Zara можна таке купити.." Окей, окей – бачив я ті кілометрові черги в Києві на відкритті Zara. І як вам воно? Приємніше віддавати останні гроші світовому масмаркету, у якого і так все добре? Їм не холодно, не спекотно від ваших грошей", – пояснив дизайнер.

Він закликав підтримувати українську економіку, купуючи одяг в українських брендів, адже такий досвід вже мають країни Європи.

"Про що я зараз: іспанець завжди купить в іспанця, француз – у француза, італієць – в італійця, тому що вірять в те, що краще своїх же своїм не зроблять, підтримують й роблять вклад у свою економіку! А ми чим гірші? Якого біса ми повинні спонсорувати чужу економіку на шкоду своїй, обираючи не свого виробника?" – різко висловився Андре Тан.

Він пояснив процес, за яким, купуючи українське, можна "задонатити самому собі". Перш за все, бренди часто співпрацюють із благодійними фондами, завдяки чому частина коштів з покупки перераховується на потреби армії.

"Не забуваймо, що податки з продажу йдуть на утримання шкіл, садків, доріг …тощо", – зазначив він ще одну важливість підтримки вітчизняних брендів.

Зокрема, вагому роль у цьому відіграє й створення додаткових робочих місць, що впливає на життя самих громадян, пише модельєр: "Українські бренди забезпечують роботою сотні тисяч людей – від кравців до бухгалтерів, які отримують зарплати й годують свої сім’ї. Тобто, купуючи українське, ви донатите самі собі! Не потрібно прибіднюватися, що ми підтримуємо українські бренди – ми підтримуємо самих себе".

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, Андре Тан розповідав, як у нього путіністка Таїсія Повалій вкрала сукню. Співачка робила замовлення на індивідуальний пошив, а натомість під приводом "не сидить нормально" забрала його собі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірку "Гаррі Поттера" висміюють у мережі після виходу нової пісні 4 мая 2024

Британський актор та музикант Том Фелтон днями представив на суд публіки новий альбом своїх пісень, який має назву "ORaNgE". Одна з його композицій, "hOLDing On", привернула особливу увагу інтернет-користувачів, і дехто з неї відверто насміхається.

alyona alyona та Jerry Heil зняли українських жінок у відео на свою пісню для Євробачення 4 мая 2024

Цьогорічні представниці України на Євробаченні alyona alyona та Jerry Heil показали соціальне відео на свою конкурсну пісню Teresa & Maria.

50-річна Кейт Бекійнсейл у розкішній сукні з'явилася на хіднику вперше після загадкової госпіталізації. Фото 4 мая 2024

Британська актриса Кейт Бекінсейл з'явилася на світському заході вперше після своєї загадкової госпіталізації у березні через хворобу, яку вона досі не розсекретила.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше