Аварія автобуса у Петербурзі: зросло число жертв

10 мая 2024

Автобус "шубовснув" у річку Мойку в Санкт-Петербурзі в п'ятницю, 10 травня. Нині відомо, що в результаті ДТП на місці загинуло троє людей загинули, четверо перебувають у стані клінічної смерті, а ще двоє пасажирів - у тяжкому стані. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash.

"Водій ТОВ Таксі не впорався з керуванням... З 2022 до 2024 року компанію 23 рази притягували до адміністративної відповідальності за відсутність ліцензії", - йдеться в повідомленні.

Нині рятувальні роботи на місці ДТП завершили, а тепер мають дістати сам автобус.

Раніше ми вже писали, що в Санкт-Петербурзі автобус впав у річку. Тоді повідомлялося про одну жертву.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як використовується чорний кмин у косметології та у догляді за волоссям? 20 мая 2024

Дізнайтеся про використання чорного кмину у косметології та догляді за волоссям. Поради та рецепти для здоров'я і краси вашого волосся.

Де замовити протипожежну сигналізацію? 20 мая 2024

На найрізноманітніших об'єктах, як житлових, так і промислових, торгових та інших місцях скупчення людей необхідний монтаж пожежної сигналізації, яка у критичний момент зможе відіграти вирішальну роль у захисті життя

Санта Дімопулос зізналася, чи хоче повернути чоловіка 20 мая 2024

Екс-"ВІА Гра" й блогерка Санта Дімопулос відверто зізналася підписникам, як насправді почувається та чи хотіла б повернути свого чоловіка, а також похизувалася стрункою фігурою та донькою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолий 5.0
Анатолий

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше