46-річна Монро похвалилася успіхами на шляху до нового фаху

10 июля 2024

Блогерка Монро на власному прикладі демонструє, що навчатися та змінюватися ніколи не пізно.

Рік тому вона стала студенткою Київського інституту психології і ось тепер повідомила, що "блискуче здала" залік та пішла на канікули.

Успіхами у навчанні, подяками та думками з приводу змін Монро поділилася в соцмережах та показала себе рік тому під час подачі документів.

Вже рік Монро здобуває новий фах

"Це фото було зроблено під час подачі документів в КІСПП (Київський Інститут Сучасної Психології та Психотерапії) майже рік тому. 10 хвилин тому я блискуче здала останній залік і з гордістю йду на заслужені канікули, щоб в вересні повернутися і продовжити досліджувати психологію та себе в цій науці!", - похвалилася Монро.

Почати навчання у 45 років можливо. Головне - захотіти

"Я вдячна всім викладачам, навіть тим, які мене підбішували. А шо таке? Когось підбішувала я. Але ми завжди знаходили спільну мову. Окрема дяка моїм колегам - однокурсникам за вашу індивідуальність. Ви навіть не уявляєте, як допомогли мені в соціалізації в суспільстві. Все ж таки вийти з своєї строкатої бульбашки було тим ще іспитом.

Величезне, неосяжне дуже дуже дякую моїм неймовірним одногрупницям. Я вам кажу, все НЕ ВИПАДКОВО! Мої прекрасні пані, ми повинні були зустрітися саме в цей час в цій групі", - зазначила студентка.

"Бійтеся змін, але змінюйте! І через рік ви побачите результат. Пішла вип'ю холодного квасу і куплю собі щось на пам'ять про цей завершений етап!", - написала Монро, яка кілька місяців тому кинула вживати алкоголь.

Колись Монро була травесті-дівою, але вона давно відійшла від цього амплуа

Нагадаємо, в лютому Монро приголомшила розповіддю про те, як ходила у ТЦК.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше