Стало відомо які фейки Росія активно розганяє в Telegram

30 июля 2022

"Багато трупів та знищення техніки НАТО": Росія розганяє фейки в Telegram

Брехня – невід'ємна частина політики Кремля. Усьому світу вже давно відомо, що Росія будь-яку свою поразку видає за перемогу. Все лише для того, щоб обмовити Україну та Захід. Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки розвінчав найпопулярніші фейки, які країна-агресор розганяє у Telegram.

Брехня: "після першого використання ЗС РФ ударного безпілотника іранського виробництва Mohajer-6 було знищено НАТОвську техніку, є багато трупів".

Правда: Mohajer-6 не є ударним безпілотником. Дрон призначений для розвідки. Йому під силу підняти у повітря до 4 ракет призначення "небо-земля". Але через своє призначення із цим завданням він не може ефективно впоратися. Крім того, Іран має обмежену кількість БПЛА. Росія не купить собі необхідної кількості техніки.

Брехня: "підвезення БК, палива, продуктів, хліба та організація харчування – заслуга окремого батальйону матеріального забезпечення "ДНР".

Правда: якщо за логістику російської армії на сході України відповідає "ДНР", то це велика перевага для ЗСУ. Росіяни нічого не отримають вчасно.

Брехня: "незважаючи на бурхливу медійну активність навколо західної військово-технічної допомоги для України, процеси її організації викликають у спостерігачів безліч питань. Зовнішнє однодумство НАТО виглядає так – США та країни Європи мають кардинально різні точки зору на те, що відбувається".

Правда: питання допомоги для України утверджується не на рівні Альянсу, а на рівні G7. Лідери країн запевнили, що зміцнюватимуть оборону нашої країни до того часу, скільки це буде потрібно. Сама допомога базується на двосторонніх відносинах. Приклад цього – Україна, США та їхні оборонні відомства. Зброя поставляється в Україну не від НАТО, а від США, Німеччини, Британії та інших країн.

Брехня: "весь ажіотаж навколо Антонівського мосту в Херсоні – блеф української сторони. Три дні копають дірки у переправі та роблять із цього неймовірну перемогу. Ціна питання – три балки та пара літрів бетону".

Правда: характер руйнувань Антонівського мосту значно більший. І окупанти бетоном та балками це не виправлять.

Брехня: "у збройних сил РФ є точні координати баз і складів ЗСУ, що дозволяє завдавати точкових ударів для великих збитків. По Миколаєву та його околицях протягом останніх двох тижнів було випущено 129 ракет".

Правда: координати баз та складів захисників України – державна таємниця. Немає жодних причин вважати, що країна-агресор має інформацію повною мірою. Українська армія не має проблем із логістикою.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що опубліковано офіційний список Telegram-каналів, що координуються Росією.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше