Шон Пенн зізнався, що зробив би під час зустрічі з Путіним, і пояснив, як перемога Росії у війні стане кінцем США

17 апреля 2024

Американський оскароносний кіноактор і режисер Шон Пенн дав відверте інтервʼю з нагоди телевізійної премʼєри свого фільму про війну Росії в Україні "Суперсила", яка відбулася в Німеччині. Відомий кінотворець зізнався, що зробив би під час зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним, і пояснив, як перемога Росії у війні стане кінцем США.

За його словами, американському президенту Джо Байдену нині бракує "волі, лідерства і жертовності, які були у президента Рузвельта у Другій світовій". Про це пише NV з посиланням на німецьку газету Bild.

Шон Пенн заявив, що його народу потрібно повчитися єдності в українців, які згуртувалися перед обличчям загрози. Поспілкувавшись з людьми в Україні, він усвідомив цінність життя, як ніколи раніше.

"Я вірю в стійкість українців, які борються за кожну п’ядь своєї території, включно з Кримом. Ось чому ми не повинні допустити поразки в цій війні. Цього не повинно статися. Незалежно від того, демократи чи республіканці при владі. Якщо ми програємо цю війну, це може стати і кінцем Сполучених Штатів. Знаєте, я дитина війни у В'єтнамі. Я виріс на її жорстоких і злочинних картинах. Тому я ніколи не вірив, що зброя приводить до миру. Але зараз ми повинні дати Україні все, що у нас є, щоб зупинити цю війну", – сказав Шон Пенн.

Він також висловив свої думки щодо двох лідерів ворожих країн – президента України Володимира Зеленського та диктатора РФ Володимира Путіна. На запитання, що б режисер зробив із другим під час зустрічі, він сказав: "Бах!" Вочевидь, Пенн натякнув на швидку розправу з воєнним злочинцем.

Водночас про зустріч із Володимиром Зеленським, якому американець залишив на зберігання свій "Оскар" до переможного дня, він висловився з теплом.

"Я вдячний, що зміг зустрітися з ним. Крім моїх батьків і дітей, жодна людина ніколи не зворушила мене так сильно, як він", – пригадав режисер і друг України. До речі, раніше Шон Пенн назвав рису, яка відрізняє президента України від інших.

Як писав OBOZ.UA, з Володимиром Путіним режисер знайомий особисто. Це сталося в далекому 2001 році, коли кінематографіст разом зі своїм колегою Джеком Ніколсоном приїхав до Москви на кінофестиваль і заїхав на дачу до Нікіти Міхалкова.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сумська поділилася лайфхаком, як спати в сидячому вагоні потяга. Фото 30 апреля 2024

Акторка Ольга Сумська вирушила на гастролі до Чехії. Частину дороги - від Перемишля до Праги - вони з колегами подолали у сидячому вагоні.

Співачка Настя Каменських нарешті випустила кліп на пісню "Moloko" 30 апреля 2024

Співачка Настя Каменських нарешті випустила кліп на пісню "Moloko", який до цього несамовито піарив у своїх соцмережах її чоловік і продюсер Потап.

Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором університету спецназу 30 апреля 2024

Батько запевняє, що його син "тісно знайомий з діяльністю" закладу і тому "впорається з покладеними обов'язками".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше