Банки США відновили роботу з російськими цінними паперами - Reuters

16 августа 2022

У США низка найбільших банків відновила операції з цінними паперами російських компаній. Про це в понеділок, 15 серпня, із посиланням на свої джерела повідомляє Reuters.
 
Зазначається, що фінансові організації працюють виключно з облігаціями, що вже є в портфелях клієнтів, і допомагають їм позбутися неліквідних активів.
 
Агентство з посиланням на липневі вказівки Мінфіну США підкреслює законний характер дій банків, які допомагають інвесторам позбутися російських активів.
 

Зокрема, з російськими борговими зобов'язаннями відновили роботу такі банки: JPMorgan Chase & Co, Bank of America Corp., Citigroup Inc., Deutsche Bank AG, Barclays Plc та Jefferies Financial Group Inc.
 
Представники Jefferies прокоментували інформацію, заявивши, що компанія "працює в рамках рекомендацій щодо глобальних санкцій, щоб допомогти нашим клієнтам впоратися із цією складною ситуацією".
 
Bank of America, Barclays, Citi та JPMorgan відмовилися від коментарів.
 

Близько $40 млрд російських суверенних облігацій перебували в обігу до того, як у лютому РФ розпочала повномасштабну війну в Україні. Приблизно, половина належала іноземним фондам. Багато інвесторів опинилися у скрутному становищі з російськими активами, оскільки їхня вартість різко впала, покупці зникли, а санкції утруднили торгівлю.
 
Мінфін США неодноразово випускав роз'яснення про заборону купівлі цінних паперів компаній із Росії на первинному та вторинному ринках. Для виходу з більшості російських активів підвідомче Мінфіну США управління виділило інвесторам термін до 1 вересня 2022 року.
 
Нагадаємо, наприкінці січня адміністрація Білого дому попереджала банки країни про можливі санкції проти Росії, якщо РФ розпочне повномасштабне вторгнення в Україну.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Банки Росії не можуть замінити закордонне програмне забезпечення - ЗМІ 19 апреля 2024

Банкіри в РФ жаліються, що російські ІТ-рішення низькопродуктивні і швидше розраховані на малий та середній бізнес.

Захворювання дихальних шляхів: сучасні підходи до лікування 19 апреля 2024

Захворювання дихальних шляхів становлять значну частку медичних випадків у всьому світі, від гострих інфекцій до хронічних станів, таких як астма чи хронічна обструктивна хвороба легенів

Девід Бекхем показав унікальні кадри з життя дружини, якій виповнилося 50 років 18 апреля 2024

Сміх крізь сльози. Девід Бекхем показав унікальні кадри з життя дружини, якій виповнилося 50 років, згадав і про Rolls Royce Футболіст спонукав кохану озирнутися назад та пригадати усе, чого вона досягла в житті

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше