Банки США відновили роботу з російськими цінними паперами - Reuters

16 августа 2022

У США низка найбільших банків відновила операції з цінними паперами російських компаній. Про це в понеділок, 15 серпня, із посиланням на свої джерела повідомляє Reuters.
 
Зазначається, що фінансові організації працюють виключно з облігаціями, що вже є в портфелях клієнтів, і допомагають їм позбутися неліквідних активів.
 
Агентство з посиланням на липневі вказівки Мінфіну США підкреслює законний характер дій банків, які допомагають інвесторам позбутися російських активів.
 

Зокрема, з російськими борговими зобов'язаннями відновили роботу такі банки: JPMorgan Chase & Co, Bank of America Corp., Citigroup Inc., Deutsche Bank AG, Barclays Plc та Jefferies Financial Group Inc.
 
Представники Jefferies прокоментували інформацію, заявивши, що компанія "працює в рамках рекомендацій щодо глобальних санкцій, щоб допомогти нашим клієнтам впоратися із цією складною ситуацією".
 
Bank of America, Barclays, Citi та JPMorgan відмовилися від коментарів.
 

Близько $40 млрд російських суверенних облігацій перебували в обігу до того, як у лютому РФ розпочала повномасштабну війну в Україні. Приблизно, половина належала іноземним фондам. Багато інвесторів опинилися у скрутному становищі з російськими активами, оскільки їхня вартість різко впала, покупці зникли, а санкції утруднили торгівлю.
 
Мінфін США неодноразово випускав роз'яснення про заборону купівлі цінних паперів компаній із Росії на первинному та вторинному ринках. Для виходу з більшості російських активів підвідомче Мінфіну США управління виділило інвесторам термін до 1 вересня 2022 року.
 
Нагадаємо, наприкінці січня адміністрація Білого дому попереджала банки країни про можливі санкції проти Росії, якщо РФ розпочне повномасштабне вторгнення в Україну.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Кремлі розкрили "політичну мудрість" Трампа щодо Росії 26 июля 2024

Трамп виявляє "трохи більше мудрості" у плані підтримки каналів діалогу з Росією, зазначив Пєсков.

Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну 26 июля 2024

Частину задонатив на Україну. Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік Робочі питання він вирішує зазвичай через WatsApp

Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу 26 июля 2024

Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу: це не просто пісня, а її реальність Цю пісню обрали неспроста

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Теплорадість 4.8
Теплорадість

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше