Байден хоче поговорити із Сі Цзіньпіном – Білий дім

22 марта 2023

Адміністрація президента США працює над можливістю проведення телефонних переговорів Джозефа Байдена і глави Китаю Сі Цзіньпіна. Про це повідомив координатор зі стратегічних комунікацій Білого дому Джон Кірбі на брифінгу в понеділок, 20 березня.
 
"Байден хоче знову поговорити з (главою Китаю. – Ред.) Сі. І він це зробить. Це буде зроблено у слушний час", – зазначив він.
 
Однак він додав, що поки не може назвати дату такої розмови.
 
"Але важливо, щоб ці лінії зв'язку ми тримали відкритими, особливо зараз, коли напруження таке високе", – наголосив Кірбі.
 

Він також нагадав, що держсекретар Ентоні Блінкен відклав візит у Китай після того, як над США було виявлено шпигунську повітряну кулю. Однак, за його словами, у Вашингтоні все ж хотіли реалізувати цей візит.
 
Представник Білого дому повідомив, що зараз ведеться робота, щоб глава мінфіну Джанет Єллен і міністр торгівлі Джина Раймондо відвідали Китай з метою обговорення економічних питань.
 
Нагадаємо, новий прем'єр Держради (уряду) Китаю Лі Цян заявив, що Китай і США можуть і повинні співпрацювати, оскільки, працюючи разом, вони здатні "багато чого досягти". 
 
Байден анонсував телефонну розмову із Сі Цзіньпіном

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Збив на смерть жінку та травмував чоловіка на Оболоні в Києві: водію BMW повідомили про підозру 23 апреля 2024

Збив на смерть жінку та травмував чоловіка на Оболоні в Києві: водію BMW повідомили про підозру. Фото Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі

Роналду з нареченою пройшлися пляжем перед камерою. Відео 23 апреля 2024

Наречена футболіста Кріштіану Роналду, блогерка і любителька усього дорогого Джорджина Родрігес останнім часом просуває контент не лише торбинками від Hermes, а й обличчям коханого.

У Києві випала рекордна кількість опадів 22 апреля 2024

У Києві випала рекордна кількість опадів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше