Байден відреагував на обвинувальний вирок своєму синові

13 июня 2024

Президент США Джо Байден заявив, що приймає вирок своєму синові Гантеру у справі про незаконне зберігання зброї і продовжить поважати судовий процес. Про це у вівторок, 11 червня, The Washington Post.

"Як я вже казав минулого тижня, я прийму результат цієї справи й далі буду з повагою ставитись до судового процесу, поки Гантер розглядає можливість апеляції", - додав президент США.

Американський лідер додав, що він - "президент, але також і батько", та наголосив, що він і перша леді Джилл Байден "любимо нашого сина і дуже пишаємося тим, яким він став сьогодні".
 
"Багато сімей, чиї близькі боролися із залежністю, розуміють почуття гордості, коли бачиш, як той, кого ти любиш, стає таким сильним і стійким у одужанні", - сказав лідер США. 

У жовтні 2018 року Гантер Байден здійснив покупку револьвера Colt Cobra 38SPL. Однак, при купівлі зброї Байден молодший збрехав продавцю, що не вживав наркотиків. За нібито помилкові свідчення сина президента почали судити минулого тижня.

У зв'язку з вердиктом Гантеру Байдену загрожує до 25 років ув'язнення та штраф до 750 тисяч доларів. Тепер суд має призначити дату офіційного ухвалення вироку. За словами судді, на це є 120 днів. 

Адвокати Гантера Байдена вже зазначили, що готові до апеляції вироку.

Присяжні визнали сина нинішнього президента США Гантера Байдена винним за всіма трьома пунктами звинувачення у федеральному судовому процесі про незаконне зберігання зброї. 

Байден сказав, як відреагує, якщо його сина засудять

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто 28 сентября 2024

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ 28 сентября 2024

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ. Подробиці і фото Фрагменти БПЛА обстежать спеціалісти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше