Україна й Нідерланди проти Росії: у ЄСПЛ розпочалися усні слухання

12 июня 2024

У Страсбурзі Європейський суд з прав людини в череду, 12 червня, розпочав усні слухання щодо прийнятності та суті міждержавної справи “Україна та Нідерланди проти Росії”, передає Укрінформ.

Повідомляється, що в Страсбург прибула делегація України, до складу якої, зокрема, увійшла уповноважена у справах Європейського суду з прав людини Маргарита Сокоренко разом з представниками Секретаріату уповноваженого у справах ЄСПЛ, а також заступниця керівника Офісу президента Ірина Мудра.

"Справа стосується порушень прав людини на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей з 2014 року та в ході повномасштабного вторгнення Росії на територію України за заявами №№ 8019/16, 43800/14, 28525/20 та 11055/22, до якої в частині щодо повномасштабного вторгнення Росії в Україну 26 держав та 1 неурядова організація приєдналися як третя сторона", - йдеться в публікації.

Повідомляється також, що на слухання до Страсбурга в ЄСПЛ із Нідерландів прибули родичі загиблих в катастрофі рейсу МН17.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше