Байден закликав обмежити продаж зброї, з якої стріляли у Трампа

19 июля 2024

Американський лідер Джо Байден закликав Конгрес заборонити вільний продаж штурмових гвинтівок, зокрема моделі AR-15, з якої було скоєно замах на експрезидента США Дональда Трампа. Про це повідомляє BBC.
 
"У Дональда Трампа стріляли з AR-15. Це була зброя, яка вбила так багато інших людей, в тому числі дітей. Настав час оголосити її поза законом", - заявив політик.

Байден у своїй передвиборчій кампанії часто наголошував на питанні права на володіння зброєю. У 1994 році, бувши головою юридичного комітету Сенату, він сприяв ухваленню закону про заборону штурмової зброї. Однак цей закон втратив чинність у 2004 році. 
 

Нагадаємо, 14 липня на передвиборчому мітингу Трампа стався інцидент зі стріляниною, під час якого політик отримав легке поранення вуха. Один з учасників події загинув, ще двоє людей отримали поранення. 
 
Спецслужби знешкодили нападника на Трампа, ним виявився 20-річний Метью Крукс. У ФБР назвали інцидент замахом на вбивство.

Трамп про замах на себе: Я мав був бути мертвим

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього - The Hill 18 сентября 2024

На колишнього президента США, кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, імовірно намагалися скоїти замах, коли він грав у гольф у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Інсайдери пояснили, чому Лопес та Аффлек знову засвітилися разом і що тепер буде з розлученням 18 сентября 2024

Американська (колишня?) зіркова пара, Дженніфер Лопес та Бен Аффлек днями спантеличили своїх шанувальників, з'явившись на публіці разом, хоча заяву про їхнє розлучення вже кілька тижнів як подано офіційно.

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба разом з дамою серця вперше відвідали Луцьк 18 сентября 2024

Днями колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вперше відвідав Луцьк.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше