Бик з США потрапив до Книги рекордів Гіннеса

25 мая 2024

Шестирічний бик на ім'я Ромео з Орегону став найвищим биком у світі. Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Його зріст становить 1 метр 94 сантиметри. Ромео належить до голштинської породи. Її представники мають великі розміри, але більшість з них не отримують шансу вирости, оскільки не доживають до 24 місяців.

Відомо, що коли бичку було лише десять днів, його мали відправити на бійню. Однак тварині пощастило - її забрали Місті та Роберт Мур, які керують притулком Ласкаво просимо додому.

"У молочній промисловості телята-самці, такі як Ромео, часто вважаються просто побічним продуктом, їхні долі визначаються прибутковістю. Нашою місією стало дати йому це життя - наповнене безпекою, співчуттям і непохитною любов'ю", - каже Місті.

Ромео називають "найчутливішим" з тварин у притулку - він завжди біжить обійматися і ховається навіть від найменшої краплі дощу. Своє ім'я він отримав через велелюбний характер.

Щодо харчування, то тварина має чудовий апетит. Щодня Ромео з'їдає 45 кілограмів сіна, майже 7 кілограмів зерна і випиває цілу ванну води. Він також завжди залишає місце для ласощів - яблук і бананів.

Зазначається, що зріст бика також створює певні труднощі для власників притулку - не кожна ветеринарна клініка може надати йому медичну допомогу.

Також у майбутньому Ромео може мати негативні наслідки для здоров'я, наприклад, проблеми з опорно-руховим апаратом і травленням. Втім, зараз він активний і щасливий.

 guinnessworldrecords.com
 

Раніше повідомлялося, що помер собака-мем, який прославився за мемом Doge і став обличчям криптовалюти Dogecoin.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше