"Била одна людина, два інші стояли та страхували": у Києві напали на ветерана війни

23 июня 2024

У Дарницькому районі Києва ввечері 21 червня невідомий почав сварку з ветераном війни, ексвійськовослужбовцем 32 ОМБр ЗСУ через його зачіску, після чого побив його. У поліції з'ясували, що силу застосував 17-річний хлопець, двоє його повнолітніх друзів під час нападу перебували поряд і "були свідками".

Про інцидент розповіла у своєму акаунті в Instagram волонтерка та сестра потерпілого Олеся Листопад. Колишній військовий вигулював собаку й повертався додому, коли до нього підійшли троє людей. Наймолодший "почав пред'являти через зачіску", а потім ударив чоловіка.

"Олександр був дезорієнтований і не міг чинити опір. Била одна людина, дві інші стояли та страхували на випадок, якщо цей не впорається", – заявила волонтерка.

За її словами, поліція взяла свідчення й відпустила учасників інциденту.

"Від початку повномасштабного вторгнення вся чоловіча частина сім'ї Олександра (батько, брат, дядько і він сам) записалися добровольцями. Дядько загинув, брат зник безвісти. Сам він був у серйозних боях, має УБД, державні нагороди. Після звільнення продовжив свою діяльність як волонтер і на роботі, пов'язаній з допомогою нашій армії", – зауважила Листопад.

У поліції Києва у Facebook повідомили, що "всі учасники інциденту встановлені". Станом на ранок 22 червня з ними продовжувалися першочергові слідчі дії.

Обережно, фото 18+


Поліцію 21 червня близько 23:40 викликав сам потерпілий. "Попередньо встановлено, що через раптовий конфлікт відбулась бійка між чоловіком і 17-річним хлопцем. Двоє повнолітніх друзів останнього в цей момент перебували поруч та були свідками сутички", – розповіли копи.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 ККумисне легке тілесне ушкодження. Поліцейські надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

Як повідомляв OBOZ.UA, 11 червня у Хмельницькому в мікрорайоні Книжківці на військовослужбовця територіального центру комплектування та соціальної підтримки було скоєно напад із ножем. Представник Хмельницького РТЦК та СП отримав поранення.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер пояснив, який момент став початком кінця шлюбу Лопес та Аффлека 30 июня 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес та її чоловік, актор Бен Аффлек розлучаються, бо зрозуміли, що не підходять одне одному.

Астероїд розміром із єгипетську піраміду сьогодні пролетів поблизу Землі 29 июня 2024

Астероїд розміром із єгипетську піраміду сьогодні пролетів поблизу Землі

У Перу стався потужний землетрус магнітудою 7,2 29 июня 2024

Землетрус відчувався у прилеглих регіонах Аякучо, Іко та столиці країни місті Ліма. На одній із доріг стався каменепад, кілька населених пунктів ізольовані.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше