Засуджений за смертельну ДТП російський актор Єфремов може вийти на волю, якщо погодиться вбивати українців

23 июня 2024

Скандальний російський актор Михайло Єфремов,якого майже 4 роки тому засудили через смертельну ДТП, може вийти на волю, якщо погодиться добровільно вбивати українців. Організація "Ветерани Росії" заявила, що готова підтримати зірку кінопроєктів "Тайговий роман", "Відлига" та інших у суді, але він після звільнення повинен вирушити на війну.

Цей сценарій доволі реалістичний, адже Єфремов уже підтримав злочинну політику Кремля та неодноразово благав суд випустити його. Про нову умову розповіли пропагандистські ЗМІ.

"Рішення про умовно-дострокове звільнення ухвалює суд, але Михайло Єфремов повинен знати, що може цілком розраховувати на наше клопотання у разі, якщо виявить бажання стати добровольцем. Він відбув, з урахуванням часу у СІЗО, вже понад половину терміну. Неодноразово покаявся та переглянув свої погляди на життя", – заявив один з окупантів Ільдар Резяпов.

Невдовзі актору надішлють офіційний лист до бєлгородського СІЗО. Лише тоді, можливо, призначать слухання, де вирішуватимуть питання щодо дострокового звільнення актора-вбивці.

Примітно, що адвокат Єфремова Ельмар Пашаєв, який захищав його інтереси в 2020 році, вже служить в армії РФ. Він припустив, що зірці можуть знайти роботу в прикордонній зоні.

Нагадаємо, чотири роки тому Єфремов вилетів на зустрічну смугу на своєму автомобілі Grand Cherokee і на повній швидкості врізався у фургон "Лада". Винуватець аварії, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння, не постраждав, а от 57-річний водій іншого авто з тяжкими травмами був госпіталізований до лікарні, де пізніше помер.

До ДТП артист був обличчям проєкту "Гражданин поэт", у якому висміював російську владу в політичній сатирі, але в 2022 році блискавично "перевзувся" та підтримав війну.

Раніше OBOZ.UA писав, що актор фільму "Віват, гардемарини!", який приїхав вбивати українців, отримав поранення на фронті.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Шольц попросив ЄС виділити Німеччині кошти на прийом українських біженців 27 июня 2024

Німецький канцлер розповів, що він разом з польськими та чеськими колегами написав відповідного листа Урсулі фон дер Ляєн.

Партизани знайшли ППО, яка прикриває дачу Путіна в Сочі 27 июня 2024

Система протиповітряної оборони Панцир-С1 розташована за 15 км від Бочарів Струмка в Сочі.

Сердючка не виступатиме на ATLAS 2024: в чому причина 27 июня 2024

Шанувальники артистки Вєрки Сердючки, які сподівалися побачити її перформанс на цьогорічному ATLAS, отримали невтішну новину. SERDUCHKA & BAND не братимуть участь у музфестивалі, який відбудеться в липні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше