У Києві повідомили про підозру студенту, який напав на ветерана ЗСУ

24 июня 2024

Правоохоронці повідомили про підозру 17-річному хлопцю за фактом нападу на ветерана, колишнього військового 32 ОМБр ЗСУ у Дарницькому районі Києва. Подія сталась 21 червня.

Про це повідомили в пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури. Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

"За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури 17-річному киянину повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю", – йдеться в повідомленні.

Як зазначили правоохоронці, досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 21 червня близько опівночі хлопець напав на колишнього військовослужбовця, який повертався додому з прогулянки з собакою.

"На вулиці Тростянецькій до чоловіка підійшов підозрюваний разом з двома друзями, провокуючи конфлікт. Згодом хлопець завдав потерпілому близько 10 ударів по обличчю, після чого чоловік впав", – розповіли правоохоронці.

На місце події прибули співробітники поліції, які доставили всіх учасників інциденту до територіального підрозділу. Від постраждалого правоохоронці отримали заяву та надали направлення на проходження судово-медичної експертизи. Встановлено, що потерпілий – колишній військовослужбовець, який звільнився наприкінці 2023 року за станом здоров’я.

Нападником виявився 17-річний киянин, який є студентом коледжу з посиленою військовою та фізичної підготовкою, повідомлено про підозру. Санкція частини 1 статті 296 ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Як повідомляв OBOZ.UA, 11 червня у Хмельницькому в мікрорайоні Книжківці на військовослужбовця територіального центру комплектування та соціальної підтримки було скоєно напад із ножем. Представник Хмельницького РТЦК та СП отримав поранення.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЄС введе мита на українські цукор та яйця - Financial Times 28 июня 2024

Видання зазначає, що цей крок має заспокоїти європейських фермерів, які протестували на початку цього року.

Opera випустила попередню версію браузера One R2 з розподілом екрану, ІІ-функціями та іншими нововведеннями 28 июня 2024

Opera випустила попередню версію браузера One R2 з розподілом екрану, ІІ-функціями та іншими нововведеннями

Парламент Грузії схвалив закони, що обмежують права ЛГБТ 28 июня 2024

Венеційська комісія Ради Європи раніше закликала Грузію не ухвалювати цей пакетний законопроєкт.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Жах 0.1
Жах

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше