Блогерку Олену Мандзюк розкритикували за нове авто вартістю від 3 млн гривень

28 августа 2024

Фітнес-блогерка Олена Мандзюк потрапила у скандал через придбану нову автівку вартістю у понад 3 млн гривень. Вона пояснила, що не хотіла хизуватися своєю дорогою покупкою, тому майже нічого про неї не говорила, але все одно натрапила на критику інтернет-користувачів.

Свою автівку востаннє блогерка показала у рекламному ролику мережі АЗК "ОККО" з благодійним аспектом. Хоч у коментарях від підписників "прилітали" лише компліменти, Мандзюк в Telegram зазначила, що її критикували через суму, яку вона витратила на машину.

Telegram-канал INSTAМАНІЯ повідомив, що красувалася вона поруч з придбаним BMW x6 M50i. Його вартість стартує від 3,5 млн гривень і сягає 4,2 млн гривень.

Цю інформацію у свій блог перерепостила Мандзюк і не заперечувала її правдивість. Утім, вона почала виправдовуватися тим, що багато допомагає Збройним Силам України, а реклама сягає п'ятизначних цифр.

"Побачила таку новину про себе і, звісно, не дуже приємні одразу слова летять в мою сторону. Одразу виникає декілька запитань: для чого і чому? Про купівлю нової машини я розповідала у себе в блозі, мені не хотілось на цьому акцентувати увагу, хизуватись чи робити з цього "вау"-новину, це була імпульсивна покупка… Та і приховувати щось не хотілось, адже я дійсно працюю, маю дохід, ба більше, свою попередню машину [Volkswagen Arteon] вирішила не продати, а задонатити нею на ЗСУ, зібравши 7 000 000 млн гривень на потреби військових, чому про це не робили подібні пабліки дописів?" – повідомила блогерка.

Вона зазначила, що заробила на машину і свій комфорт власною працею, тому подібна критика їй дивна. Щоб відкинути презирство інтернет-користувачів Мандзюк поділилася скриншотом частини заробітку з блогу за місяць – 516 130 гривень. Тобто сума буде більшою за наведені цифри.

"В мене дорога реклама, я гарно роблю свою роботу та наполегливо працюю. Просто покажу частину своїх офіційних доходів рандомно за один місяць", – пояснила вона.

Як згодом зазначила блогерка, вартість реклами у її блозі стартує від 750 доларів, тобто від 31 тисячі гривень. Максимальний заробіток з інтеграцій сягає 1800 доларів, тобто 74,4 тисячі гривень.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які доходи мають українські блогерки. Мільйони підписників та рекордні перегляди stories дозволяють інфлюенсеркам жити на широку ногу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ведуча Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд вона зараз має 18 сентября 2024

Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд зараз має ведуча За 11 років після операції журналістка ні разу не пошкодувала про своє рішення

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі 18 сентября 2024

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі

Інна Мірошниченко офіційно вдочерила 8-річну Ангеліну та розповіла, хто був проти цього 18 сентября 2024

"Шок у суді": Інна Мірошниченко офіційно вдочерила 8-річну Ангеліну та розповіла, хто був проти цього Вона зізналася, що процес був дуже нервовим

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше