Брітні Спірс показала рідкісне фото молодшого сина та зворушливо звернулася до ображених на неї дітей

6 декабря 2022

Всесвітньо відома американська співачка Брітні Спірс з нагоди свого дня народження звернулася до синів – 16-річного Престона та 15-річного Джейдена зі зворушливими словами. Вона також показала фото молодшого нащадка, яке раніше не з'являлося в мережі.

Спірс в Instagram заявила, що віддала б усе, лиш би обійняти синів. Як відомо, артистка вже давно з ними не бачилася.

"Для обох моїх хлопців. Я люблю вас. Я б померла за вас! Господи, оберігай мої дорогоцінні серця! Я б віддала все, щоб тільки доторкнутися до вашого обличчя! Я посилаю свою любов. Мамасіта", – написала співачка.

Вона опублікувала фото Джейдена в діловому костюмі, зроблене, вочевидь, в нього вдома. На кадрі підліток в сорочці біля стіни посміхається до камери.

У коментарях підписники зірки зауважили, що молодший син дуже схожий на неї.

Нагадаємо: в ЗМІ час від часу з'являються нові подробиці сімейного скандалу між дітьми, їхньою мамою та батьком – колишнім чоловіком зірки Кевіном Федерлайном.

За версією тата, сини не сприймають відверті фото Спірс, а ось мама переконує, що підліткам нав'язали ненависть до неї. Про версію підлітків OBOZREVATEL писав раніше.

Також OBOZREVATEL розповідав, як пройшло весілля Брітні Спірс, яке ледь не зірвав її колишній чоловік. Фотографії можна переглянути тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel 19 апреля 2024

Американська акторка Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel.

СБУ повідомила про підозру ще одному співаку-зраднику України 19 апреля 2024

Його називали шизофреніком: СБУ повідомила про підозру ще одному співаку-зраднику України Колаборант родом із Києва активно бере участь у пропагандистській діяльності

Увага: шахраї в Україні стали використовувати сайт петицій 19 апреля 2024

Увага: шахраї в Україні стали використовувати сайт петицій

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Хесторія Україна 0.1
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше