На Київщині чоловік вдома зберігав особливо небезпечний боєприпас

6 декабря 2022

В селі Сошників Київської області у місцевого мешканця виявили танковий кумулятивний снаряд. За словами чоловіка, особливо небезпечний боєприпас він знайшов у лісі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києвщини. Мешканців регіону вкотре закликали не нехтувати правилами безпеки і при виявлені вибухонебезпечних предметів викликати саперів.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від 53-річного жителя села Сошників, який в лісі знайшов снаряд та приніс до оселі. Поліцейські виявили в господарському приміщенні місцевого жителя танковий кумулятивний снаряд калібру 125 мм.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових матеріалів. Спеціалісти обережно транспортували вибухонебезпечний предмет на тимчасово підривний майданчик та провели його подальше контрольоване знищення.

"Вже не вперше вражений легковажністю деяких громадян, але радію, що здоровий глузд шукача пригод таки взяв верх, чоловік повідомив про небезпеку до поліції. Нагадую усім, якщо ви знайшли міну, гранату, частину ракети, чи предмет походження якого вам невідоме, не ризикуйте, одразу повідомляйте до поліції", – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Київській області в середу, 16 листопада, в лісовій зоні правоохоронці виявили уламки ще однієї збитої ракети РФ. Руйнувань та постраждалих, на щастя, немає.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Жінка відвезла до лікарні помпон від шапки - переплутала з їжаком 28 марта 2024

"Їжачок", якого жінка привезла на лікування, насправді виявився пухнастим помпоном від шапки.

Продюсер фільму "Пірати Карибського моря" анонсував продовження франшизи 28 марта 2024

Кінець епохи Джонні Деппа? Продюсер фільму "Пірати Карибського моря" анонсував продовження франшизи Кінокомпанія працює над двома майбутніми фільмами-продовженнями

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Катерина Шухнина 5.0
Катерина Шухнина

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше