Українці прокоментували трендовий танець із серіалу "Венздей" у виконанні Полякової

2 декабря 2022

Відома українська співачка Оля Полякова повторила феноменальний танець Венздей Аддамс з однойменного серіалу від Netflix, який за тиждень став найпопулярнішим проєктом платформи. Сцена з виступом головної героїні на шкільній дискотеці у виконанні актриси Дженни Ортегі буквально підірвала TikTok – її не спробував відтворити лише ледачий. Вирішила не відставати від трендів і "королева ночі".

Відповідне відео Полякова оприлюднила у своєму TikTok. Для повного перетворення на Венздей вона зробила недбалий чорний макіяж очей і заплела дві коси.

Спочатку артистка постала перед аудиторією у своєму домашньому образі, а потім уже перетворилася на похмуру та харизматичну дівчинку з сімейки Аддамсів. Вона також одягла коротку чорну сукню та зробила насичені бордові губи.

Реакція глядачів на ролик Полякової була неоднозначною. Одні похвалили співачку за те, що вона не відстає від трендів.

"Оля, у вас непогано виходить", "Це вау", "Краще за оригінал", – писали коментатори.

Інші користувачі посміялися з невдалого переходу у відео: "Королева переходів", "Оля, навчіть робити переходи", "Перехід взагалі непомітний".

Однак один із користувачів помітив схожість Полякової з її колегою Брітні Спірс, яка останнім часом регулярно публікує у своїх соцмережах дивні танці зі схожим макіяжем.

"Брітні так само починала", – написав коментатор.

Зазначимо, що оригінальний танець, який без сумнівів став культовим, повторивши успіх Уми Турман у "Кримінальному чтиві", виконавиця головної ролі поставила сама. 20-річна Дженна Ортега дуже переживала у день зйомок, оскільки раніше ніколи не пробувала себе у ролі хореографа. Після прем'єри "Венздей" можна з упевненістю констатувати, що саме сцена з танцем, яка завірусилася у мережі, принесла популярність серіалу.

Як писав OBOZREVATEL раніше, Полякова у новому ефірі грузинських "Танців з зірками" разом зі своїм партнером Максом Єжовим виконала народний грузинський танець під назвою "Картулі". Для цього головна блондинка вітчизняної естради змінила імідж і перетворилася на брюнетку.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Низький тиск: що робити 3 мая 2024

Низький тиск: що робити

Сем Асгарі та Брітні Спірз фіналізували своє розлучення 3 мая 2024

У історії американської співачки Брітні Спірз та її чоловіка номер три, фітнестренера, модель та актора Сема Асгарі вже незабаром буде поставлено офіційну крапку.

Експерти проаналізували задум Росії щодо "Циркону" 3 мая 2024

Експерти проаналізували задум Росії щодо "Циркону"

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше