Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує

7 сентября 2024

Дмитро та Назарій Яремчуки, сини легендарного українського естрадного співака Назарія Яремчука уперше прокоментували питання роялті на композиції свого батька. Раніше їхня сестра – артистка Марія Яремчук заявила, що її старший брат забирав увесь гонорар з татових пісень, не давши їй "ані копійки".

Як зазначили брати у новому подкасті "СучЦукрМуз" з Олегом Цукренком, авторські права належать не тільки виконавцю, але й композитору, автору слів. Тобто співак має лише "суміжні права" на витвір, так само як і його спадкоємці.


Попри те, що нащадки Яремчука не відповіли на обвинувачення своєї сестри, вони запевнили, що ніколи не відмовляли у використанні творчості батька. "Претензію нікому не виставляли. Навпаки, нам буває, часто дзвонять: там якийсь фільм знімається, і фрагмент татової пісні. Просять нашого дозволу, ми й тільки за...", – зазначив Назарій-молодший. "Але, кажу, ще, крім того, позвоніть, будь ласка, сестрі", – додав Дмитро.

У розмові артисти також зізналися, що ще не встигли подивитися нашумівший документальний фільм про тата під назвою "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Вони також розповіли, чому не доклали руки до створення кінострічки, яка перевищила касовий рекорд оскароносної кінокартини "20 днів у Маріуполі".

Раніше OBOZ.UA писав про те, яку умову висунула продюсерка фільму про легенду української естради Марія Яремчук. Цікаві факти про щемливе кіно – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лукашенко помилував 37 засуджених за протести 16 сентября 2024

Серед помилуваних - шість жінок. Деякі помилувані мають хронічні захворювання, є інвалідами, пенсіонерами.

РФ продала зерно з окупованих територій на $6 млрд - ЗМІ 16 сентября 2024

Головним портом експорту такої продукції став Севастополь у анексованому Криму, зерно також вивозиться із окупованих Бердянська та Маріуполя.

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше