Бризнули підприємиці в обличчя газ та відібрали 3 млн грн: поліцейські Києва затримали зловмисників

27 июня 2024

Правоохоронці Києва затримали чотирьох чоловіків, які, за інформацією слідства, скоїли розбійний напад на підприємицю. Зловмисники розпилили в обличчя жінки сльозогінний газ та відібрали пакети з 3 мільйонами гривень.

Про це повідомили в пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як розповіли правоохоронці, четверо зловмисників стежили за жінкою, знаючи що вона буде перевозити 3 мільйони гривень. Для того, щоб відстежувати її пересування містом, на автомобіль потерпілої встановили трекер. В день нападу двоє з учасників групи чекали на жінку біля її будинку на Печерську.

"Побачивши потерпілу, вони розпилили їй в обличчя сльозогінний газ, після чого вирвали з рук жінки два поліетиленові пакети чорного кольору, в яких було 3 млн гривень. При цьому зловмисники були вдягнуті у камуфляжну форму, видаючи себе за військових. З місця злочину нападники втекли на автомобілі, власником якого є один з них", – розповіли правоохоронці.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину, окрім нападників, причетні ще двоє фігурантів – всі віком від 27 до 38 років, уродженці Херсонської та Луганської областей. Під час обшуків за їх місцем мешкання слідчі вилучили речові докази, що підтверджують причетність чоловіків до вчинення розбійного нападу.

Зловмисників затримали та повідомили їм про підозру у вчиненні розбійного нападу, за попередньою змовою групою осіб, спрямованому на заволодіння грошима в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, побив пенсіонерку молотком та відібрав 2000 доларів США. Зловмисник був знайомий із літньою жінкою та періодично навідував її, допомагаючи з незначним ремонтом у квартирі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Екс-"ВІА Гра" Романова у Дубліні зустрілася з рідними після тривалої розлуки. Фото 29 июня 2024

Екс-"ВІА Гра" Міша Романова, яка через повномасштабну війну разом із сином проживає у Німеччині, подалася у подорож до Ірландії.

Електромобіль Hyundai Inster запропонує запас ходу 300 км та можливість скласти передні сидіння 29 июня 2024

Електромобіль Hyundai Inster запропонує запас ходу 300 км та можливість скласти передні сидіння.

Багаті чи бідні: вчені з'ясували, хто більше схильний до раку 29 июня 2024

Дослідження провели у Фінляндії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше